Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Ioan Tapangea investeşte într-un imobil de patru etaje şi o parcare multietajată, la Constanţa

ro

13 Dec, 2019 00:00 3052 Marime text

Ioan Tapangea, care solicitase de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa aviz de mediu pentru ridicarea unui imobil de patru etaje şi a unei parcări multietajate în municipiul Constanţa, parcela VN 568/1, lot 1+parcela VN 568/2, lot 1, a primit răspuns de la agenţia de mediu.


Astfel, APM Constanţa a transmis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului a proiectului „Construire imobil D+P+4E cu funcţiunea de parcare multietajată şi apart-hotel". Proiectul deciziei de încadrare şi motivate care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 09.00 -13.00. Publicul interesat poate înainta comentarii şi observaţii la proiectul deciziei de încadrare.


Reamintim că Ioan Tapangea a obţinut, vara trecută, de la Primăria municipiului Constanţa certificatul de urbanism 2260 şi certificatul de urbanism 2261, prin care doreşte să facă investiţii imobiliare în zona Campusului Universitar din Constanţa. Mai precis, prin certificatul de urbanism nr. 2260, parcela VN568/1, LOT 1+P, omul de afaceri doreşte să construiască un imobil D+P+8E, cu funcţiunea de apartament-hotel cu parcări la demisol. Prin certificatul de urbanism nr. 261, parcela VN 568/1, Lot 1 + Parcela VN 568/2, Lot 1, investitorul propune construirea unui imobil D+P+4E cu funcţiunea de parcare multietajată şi apartamente-hotel.


Ioan Tapangea este deţinătorul lanţului „Mario Poker Club”, administrat de fiul său Mario Tapangea, compus din circa 20 de săli de jocuri. Pe malul lacului Taşaul deţine o carieră de piatră, dar şi mai multe saloane de înfrumuseţare.


Citeşte şi:

Ioan Tapangea, cunoscut afacerist, continuă investiţiile imobiliare la Constanţa. Ce urmează să construiască

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii