Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Daniel Zaif demolează un corp dintr-un imobil situat în zona peninsulară

ro

10 Jan, 2020 00:00 2856 Marime text

Primăria municipiului Constanţa a eliberat autorizaţia de demolare pentru o construcţie anexă - magazie parter corp C2 - a unui imobil situat pe strada Dimitrie Cantemir nr.4, din zona peninsulară a municipiului Constanţa. Autorizaţia are valabilitate 12 ani şi a fost solicitată de Management Administration & Services SRL, prin Daniel Zaif.
 


Despre Management Administration & Services SRL

 
Cu un capital social de 5.000 de lei, integral vărsat, societatea este compusă din 500 de părţi sociale. Firma a fost înmatriculată în 2006 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Asociat unic este Daniel Zaif. Tot el este şi administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. Daniel Zaif, care este investitor imobiliar, mai deţine acţiuni în Black Sea Transport SRL şi Tomis Plus SRL, dar şi în mai multe firme radiate: Art Nouveau SRL, SC Diamond Exchange SRL, Diamond Invest SRL, Energoteam SRL, Eurochance Keno SRL, Super Rt Trading SRL, Tomis Development SRL.
 


Citeşte şi:

Un nou act, emis de Municipalitate pentru Management Administration & Services SRL. Este vizat un bloc de pe Aleea Universităţii din Constanţa

Citeşte şi: Vila ridicată de Daniel Zaif pe aleea Universităţii va fi supraetajată

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii