Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă etapă a construcției stației de sortare deșeuri din localitatea Ovidiu a fost finalizată

ro

29 Nov, 2018 00:00 1410 Marime text
Un nou pas care duce către finalizarea proiectului privind stația de sortare a deșeurilor din localitatea Ovidiu. Societatea SC E-Distribuție Dobrogea SA, prin firma SC Enpro SRL, a solicitat la APM Constanța avizul de mediu necesar racordării la curent electric. APM Constanța a răspuns că nu este necesar să fie evaluat impactul asupra mediului.
 
SC E-Distribuție Dobrogea SA, prin SC Enpro SRL, cu sediul în județul Constanța, municipiul Constanța, titulară a proiectului „Alimentare cu energie electrică stația de sortare a deșeurilor reciclabile și a stației TMB din localitatea Ovidiu, județul Constanța - tarif de racordare”, propus a fi amplasat în localitatea Ovidiu, pe un teren intravilan, NP 209/1, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului, care a declarat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului.
 
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța, str. Unirii, nr. 23, mun. Constanța, județul Constanta, zilnic, între orele 9 –13, precum și pe http://apmct.anpm.ro.
 
Proiectul presupune construirea, la Ovidiu, a unei instalații de sortare a deșeurilor, cu capacitatea de 21.452 de tone/an, proiectantul se ocupă de tot ceea ce presupune proiectarea și execuția ei, inclusiv obținerea avizelor de funcționare, furnizarea și montarea utilajelor, acordare de asistență pe parcursul funcționării, remedierea defectelor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii