Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă clinică în municipiul Constanţa. Cine este investitorul

ro

08 Feb, 2019 00:00 7596 Marime text
Ion Niculescu, medic ginecolog, fost şef al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi al Spitalului Municipal Mangalia, îşi face clinică medicală.
 
Medicul ginecolog Ion Niculescu şi soţia sa, Zizi, au solicitat de la Primăria Constanţa un act de urbanism în vederea realizării unor lucrări de reamenajare şi recompartimentare a unui imobil.
 
Pe data de 6 februarie, municipalitatea a emis autorizaţia de construire nr. 191, care presupune următoarele: „Recompartimentări şi reamenajări interioare nestructurale la parter şi etaj - imobil S+P+1e, schimbare destinaţie din spaţiu comercial în clinică medicală (echipamente publice, complementare locuirii)“. Imobilul este situat pe aleea Egretei nr. 2 din municipiul Constanţa.
 
Reamintim că, în anul 2016, Primăria Constanţa a mai eliberat două acte de urbanism pentru Ion Niculescu. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 673 din data de 16.02.2016, care constă în „Amplasare firma luminoasă şi banner fără afectarea parterului“, făcând referire la imobilul de pe aleea Egretei nr. 2. Cel de-al doilea document est certificatul de urbanism nr. 277 din data de 13.04.2016 şi presupune următoarele: „Recompartimentări şi reamenajări interioare nestructurale la parter şi etaj - imobil S+P+1e şi schimbare destinaţie din spaţiu comercial în clinică medicală (echipamente publice, complementare locuirii)“.
 
Citeşte şi:
 
Exclusiv! Cunoscutul medic ginecolog Ion Niculescu, reţinut pentru mită, a fost achitat. Definitiv

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii