Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă biserică urmează să fie ridicată în localitatea Ovidiu

ro

18 Jul, 2018 00:00 3283 Marime text
O nouă biserică urmează va fi construită în localitatea Ovidiu, în cartierul Ovidiu Sud. Arhiepiscopia Tomisului a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului un memoriu de prezentare pentru emiterea acordului de mediu necesar implementării proiectului propus. Este vorba de elaborare PUZ pentru construire biserică ortodoxă în cartier Ovidiu Sud, clopotniţă şi împrejmuire teren.
 
Terenul pe care se va construi lăcaşul de cult este situat pe strada E, numărul 1, lot 1, oraşul Ovidiu, judeţul Constanţa. Biserica va fi ridicată pentru beneficiarul Arhiepiscopia Tomisului, Parohia „Schimbarea la faţă” (Ovidiu III) prin preot paroh Cati Mihai.
 
În zona amplasamentului beneficiarului nu s-au constatat disfucţionalităţi.  Accesurile auto şi pietonale se realizează pe strada E. Suprafaţa totală a terenului este de 652 de metri pătraţi, urmând să se construiască pe 78,34 de metri pătraţi. Vor fi amenajate zece locuri de parcare, va fi plantat un arbore la fiecare patru locuri de parcare și va exista un gard viu de minimum 1,20 metri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii