Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Oradea investește în Mamaia Nord, într-un imobil de patru etaje

ro

30 Jul, 2018 00:00 2234 Marime text
În zona Mamaia Nord, trup 6 (D), strada Prelungirea D13, va mai „răsări“ un imobil de patru etaje, cu locuințe și spații de comerț la parter.
 
Firma Fox Concept Invest SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța emiterea acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+4 etaje, locuințe, spații de comerț și parcare deschisă la parter“. Investiția va fi realizată în Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 6(D), strada Prelungirea D13, parcela 158/5, lot 1/1. Informațiile  privind acest proiect pot fi consultate la sediul APM Constanța, zilnic, între orele 9.00-13.00. De asemenea, publicul poate depune eventuale observații și sugestii privind proiectul.
 
Fox Concept Invest SRL a fost înființată în anul 2016 și are sediul social în Oradea. Capitalul social, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Fox Concept Invest SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Fondatorii firmei sunt Puscaș Andreea-Maria și Ursu Gabriela-Adriana. Cei doi asociați sunt și administratorii societății Fox Concept Invest SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii