Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța dorește să ridice un bloc de patru etaje în zona Universității Ovidius. Cum a răspuns Primăria

ro

05 Oct, 2021 00:00 1508 Marime text
  • O firmă din Constanța dorește să ridice un bloc de patru etaje în zona Universității Ovidius
 
Primăria Constanța a emis un act de urbanism pentru societatea Carloti Profesional Construct, care intenționează să edifice un imobil în zona Universității Ovidius, din Constanța. Răspunsul nu a fost pe placul investitorului.
 
Mai exact, prin CU 3075 din 4 octombrie 2021, societatea dorește să construiască un imobil S+P+4E terasă circulabilă cu funcțiunea de hotel apartament și împrejmuire teren. Municipalitatea a precizat că nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate (suprafața minimă a parcelei).
 
Despre Carloti Profesional Construct SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2017, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Salciilor. Asociat unic și administrator este Robert Alexandru Gherghina. În 2020, firma a avut un singur salariat și o cifră de afaceri de 23.337 lei, cu un profit de 1.409 lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii