Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța dorește construirea unui hotel de 7 etaje la Cap Aurora

ro

08 May, 2020 00:00 4270 Marime text

O firmă din municipiul Constanța urmează să ridice un hotel la Cap Aurora, municipiul Mangalia, după cum reiese din solicitarea depusă la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: construire hotel S+P+7E+Tc, amenajare teren, împrejmuire și organizare de șantier, amplasat în municipiul Mangalia, loc. Cap Aurora, str. Faleza Jupiter nr. 5, județul Constanța, titular: Intercom Topaz SRL, cu sediul în municipiul Constanța, str. Aurel Vlaicu nr. 125, lot 26/1, hala industrială c1/1, județul Constanța.
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii, nr. 23, județul Constanța şi la sediul titularului: Intercom Topaz SRL, cu sediul în municipiul Constanța, str. Aurel Vlaicu nr. 125, lot 26/1, hala industrială c1/1, județul Constanța.
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.

Nu este primul proiect în județul Constanța al firmei care a depus documentația, un alt proiect fiind pe strada Eliberării din municipiul Constanța. Cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, Intercom Topaz SRL a fost înfiinţată în anul 1991. Firma are un capital social subscris de 200.000 de lei, integral vărsat, compus din 20.000 de părţi sociale. Asociaţi în societate sunt: Omer YazganVictoria Ovezea, şi Mirela Georgeta Yazgan. Firma are ca obiect de activitate „comerţul cu ridicata nespecializat“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii