Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Agigea investeşte la Năvodari. Va ridica un bloc de patru etaje (document)

ro

24 May, 2017 00:00 4008 Marime text
Vamada & Co SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+4e - locuinţe colective cu spaţii comerciale la parter“, care va fi ridicat în Tabăra de Copii, trup 1 (DL), lot 1/7/1, Năvodari.
 
Prin acest proiect, se propune realizarea unor construcţii noi cu destinaţia de locuinţe colective P+4E, cu spaţii comerciale la parter. Terenul pe care va fi edificat blocul are o suprafaţă de 1.950 mp. Suprafaţa construită propusă a viitoarei construcţii este de 975 mp, iar suprafaţa desfăşurată propusă este de 4.955 mp.
 
Fundaţia clădirii va fi de tip grinzi continue sub ziduri, iar structura - din cadre de beton armat. Pereţii exteriori se vor realiza din zidărie de cărămidă. La interior, pereţii de compartimentare vor fi realizaţi din ghips-carton şi BCA. Adâncimea de fundare se va stabili conform normativelor în vigoare (sub adâncimea de îngheţ a zonei) şi a studiului geotehnic de specialitate. Construcţia va fi termoizolată cu polistiren de minimum 80 mm. Finisajele exterioare vor fi de tip tencuială decorativă, beton aparent, placaje cu piatră, placaje cu lemn. Finisajele exterioare vor sublinia volumetria clădirii. Finisajele interioare vor fi tip tencuieli lavabile, pardoseli reci (gresie antiderapantă, antiseptică şi uşor de igienizat) în holuri, băi şi bucătării, respectiv pardoseli calde - parchet în spaţiile comerciale.
 
Terasele şi treptele de intrare vor fi finisate cu gresie antiderapantă de exterior. Trotuarele vor fi din beton, asigurându-se o pantă minimă de 2% spre exteriorul clădirii. Sunt prevăzute balcoane şi terase circulabile care vor fi finisate cu gresie antiderapantă pentru exterior. Acoperişul construcţiilor noi va fi tip terasă. Obiectele sanitare vor fi porţelanate, cu accesorii din inox.

Despre Vamada & Co SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma Vamada & Co SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în comuna Agigea. Capitalul social subscris, de 450.000 de lei, este compus din 45.000 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este
Valeriu Prodan, născut pe 1.01.1968, în Constanţa. Firma se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă la APM Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii