Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:41 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă cu o cifră de afaceri de zero lei investeşte în Eforie Sud. Vrea să ridice o vilă turistică

ro

16 Sep, 2016 00:00 1630 Marime text
În Eforie Sud, pe strada Ştefan cel Mare, va răsări o vilă turistică ce va avea două etaje. Investitorul este societatea Oxsa Construction SRL, controlată de asociaţii Ioan Djurdj-Vişevan şi Giacomo Taboni.
 
Oxsa Construction SRL, titulară a proiectului „Construire vilă turistică D+P+2E“, amplasat în Eforie Sud, strada Ştefan cel Mare, rest lot 14, parcela Movila - Techirghiol, lot 1+2, anunţă publicul că, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului.

Despre Oxsa Construction SRL

Firma, care a fost înmatriculată în anul 2007, are sediul social în municipiul Constanţa, strada Bradului nr. 1. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Asociaţi în firmă sunt Ioan Djurdj-Vişevan, născut pe 26.07.1975, în Constanţa, cu 5% din capitalul social, şi Giacomo Taboni, născut pe 19.08.1948, în Italia, cu 95% din capitalul social.
Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii. Potrivit date-financiare-ro, în anul 2015, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei. Şi în anul 2014, societatea a avut zero angajaţi şi o cifră de afaceri de zero lei.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Ioan Djurdj-Vişevan a mai fost asociat în Migliori Construzioni SRL, în prezent radiată.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii