Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O clădire istorică din centrul vechi al Constanţei va fi reconstruită. Iată cine este investitorul!

ro

15 Jan, 2020 00:00 4876 Marime text

Un imobil din centrul vechi al municipiului Constanţa va fi reconstruit, după cum reiese din anunţul făcut de Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa. Imobilul va avea două etaje, iar la parter va avea funcţiunea de alimentaţie publică, fiind situat pe bulevardul Tomis, numărul 13.
 
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Reconstruire clădire S+P+2E cu funcţiunea de alimentaţie publică la subsol şi parter şi locuire la etaje”, amplasat în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa, b-dul Tomis, nr.13, titular fiind Bundă Cristina.   
 
Prin reconstruire se înţelege refacerea imobilului în formă originară, pe baza unor documente care au stat la baza proiectului iniţial, astfel că volumetria şi spaţiul obţinut sunt condiţionate de arhitectura identificată a imobilului iniţial. Soluţiile au fost alese astfel încât să fie în concordanţă cu condiţiile locale specifice amplasamentului şi să ofere un maximum de eficienţă investiţiei respective. De menţionat este că organizarea de şantier se va amenaja strict pe terenul aflat în proprietatea beneficiarului şi nu va afecta spaţiul public. La nivelul terasei de peste etajul 2 se va amenaja un spaţiu verde.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii