Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Novanis Conf SRL, care deţine lanţul de papetării Novanis, demersuri către APM Constanţa pentru un bloc de patru etaje

ro

16 Mar, 2017 00:00 4005 Marime text
Societatea Novanis Conf SRL, care deţine lanţul de papetării Novanis, a înaintat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire hotel P+4e cu sală fitness la parter, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, propus a fi amplasat în Năvodari, zona Mamaia Nord, strada D9 colţ cu D7, parcela 158/1, sola 24, lot 1/2/2.
 
Terenul, aflat în proprietatea SC Novanis Conf SRL, este liber de construcţii şi are suprafaţa de 1.000,00 mp, conform actelor şi măsurătorilor. Conform Certificatului de urbanism nr. 100 din 16.02.2017 emis de Primăria Năvodari, destinaţia terenului, stabilită prin documentaţiile de urbanism aprobate conform PUZ „Litoral Mamaia Nord“, este de funcţiuni pentru locuire şi turism (mixtă), hoteluri şi pensiuni cu facilităţi de turism balnear, restaurante şi spaţii pentru alimentaţie publică închise, acoperite şi descoperite, comerţ cu amănuntul specific turismului sezonier, spaţii pentru agrement şi sport, servicii de uz cotidian specifice funcţiunii principale.
 
Regimul de înălţime propus este P+4E, iar suprafaţa construită va fi de 500 mp. În interiorul proprietăţii se vor asigura locurile de parcare necesare astfel: 15 locuri şi un loc pentru persoane cu dizabilităţi. De asemenea, se propune amenajarea peisagistică a unei suprafeţe de 2.120 mp de spaţii verzi, în interiorul proprietăţii, cu gazon, vegetaţie medie şi joasă. Obiectul principal de activitate al construcţiei este cazarea turistică.

Despre Novanis Conf SRL 

Potrivit datelor la zi de la Registrul Comerţului, în firma Novanis Conf SRL, înfiinţată în anul 1993, asociaţi sunt Cornel Novac Panait, născut în 1962, la Constanţa (49%), şi Sonia Novac, născută în 1967, la Medgidia (51%), aceasta din urmă fiind şi administratorul firmei. Societatea, care are ca obiect de activitate „comerţul cu amănuntul al ziarelor şi al articolelor de papetărie în magazine specializate“, deţine lanţul de papetării Novanis. În anul 2015, firma cu zece angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 2.703.558 de lei şi un profit de 240.244 de lei.
 
Cornel Novac Panait mai este asociat şi în UDP Distribuţie Papetărie SRL, din Bucureşti, dar nu are nicio firmă în administrare. Sonia Novac administrează, pe lângă Novanis Conf SRL, şi Regal Design SRL şi Distribuţie Papetărie SRL.

Citeşte şi:

Firma care deţine lanţul de papetării Novanis îşi face sală de fitness

Constanţa va avea un nou parc. Intenţia nu este a Primăriei, ci a unui investitor privat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii