Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae, fratele jucătoarei de tenis Simona Halep, investeşte într-un bloc de cinci etaje. Unde va fi situat. Date din proiect

ro

02 Feb, 2018 00:00 7333 Marime text
New Concept Building SRL, Iancu Cartuna şi Iuliana Cartuna anunţă publicul interesat asupra depunerii la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a solicitării emiterii acordului de mediu pentru proiectul „Construire imobil P+5E+etaj tehnic, locuinţe colective şi spaţiu comercial la parter“. Clădirea va fi ridicată în Năvodari, Mamaia Nord, strada Lotus, lot 2/5+2/6+2/7. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. Tot aici pot fi depuse şi eventualele observaţii şi sugestii.
 
Conform memoriului depus la APM Constanţa, creşterea numărului de locuitori şi dezvoltarea economică a zonei Mamaia Nord au determinat sporirea cererii de locuinţe, astfel încât construirea de imobile cu spaţii de locuit, spaţii comerciale şi de recreere este în continuă expansiune.
 
Noul obiectiv se va realiza în intravilanul oraşului Năvodari, Mamaia Nord. Zona este preponderent rezidenţială, fiind caracterizată de imobile individuale de locuit, dar şi de construcţii cu diverse funcţiuni, care completează caracterul rezidenţial. Terenul pe care urmează să se realizeze proiectul este situat în intravilanul oraşului Năvodari, zona Mamaia Nord, şi are o suprafaţă de 520 mp, conform actelor de proprietate şi măsurătorilor cadastrale, fiind în proprietatea beneficiarului New Concept Building SRL. Terenul se învecinează la nord cu lotul 5, alee de acces carosabilă cu lăţimea de şase metri, la sud cu linia intravilană a oraşului Constanţa, la est cu lotul 5, alee de acces carosabilă de şase metri, şi la vest cu lotul 2/7, liber de construcţii.

New Concept Building SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în 2016, New Concept Building SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale, valoarea unei părţi sociale fiind de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Nicolae Halep, născut pe 23.03.1986, în localitatea Babadag, Tulcea (fratele jucătoarei de tenis Simona Halep), şi Iancu Cartuna, născut pe 9.03.1986, în Constanţa, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorii firmei sunt Nicolae Halep şi Iancu Cartuna.
 
New Concept Building SRL se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Printre activităţile secundare se numără: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase, cultivarea orezului, cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor, cultivarea trestiei de zahăr, cultivarea fructelor oleaginoase, cultivarea plantelor pentru prepararea băuturilor, creşterea cămilelor şi a camelidelor, activităţi auxiliare pentru producţia vegetală, activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor, silvicultură şi alte activităţi forestiere, exploatarea forestieră, extracţia pietrişului şi a nisipului; extracţia argilei şi a caolinului, prelucrarea şi conservarea cărnii, fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie, fabricarea macaroanelor, a tăieţeilor, a cuşcuşului şi a altor produse făinoase similare, prelucrarea ceaiului şi a cafelei, fabricarea de metraje prin tricotare sau croşetare, fabricarea de articole de lenjerie de corp, fabricarea varului şi a ipsosului, fabricarea produselor din beton pentru construcţii, lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, lucrări de construcţie a drumurilor şi a autostrăzilor, comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule, intermedieri în comerţul cu textile, confecţii din blană, încălţăminte şi articole din piele, comerţ cu ridicata al produselor din tutun, comerţ cu ridicata al zahărului, ciocolatei şi produselor zaharoase, comerţ cu ridicata al produselor textile, comerţ cu ridicata al metalelor şi minereurilor metalice, transporturi cu taxiuri, depozitări, activităţi de servicii anexe pentru transporturi terestre, restaurante, activităţi de post-producţie cinematografică, video şi programe de televiziune, activităţi de distribuţie a filmelor cinematografice, video şi programe de televiziune, proiecţia de filme cinematografice, activităţi de realizare a înregistrărilor audio, activităţi de arhitectură şi multe altele. Situaţia financiară pe anul 2016 a New Concept Building SRL arată astfel: un angajat, cifră de afaceri şi profit de zero lei.
 
Nicolae Halep mai este asociat în New Concept Imob SRL şi Halep S. Nicolae PFA.
 
Citeşte şi: 
 
Blocul pe care firma fratelui Simonei Halep vrea să îl ridice va suferi modificări. Investiţia de la Năvodari se dezvoltă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii