Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:26 06 06 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

New Home Construct investește într-un ansamblu de locuințe în Palazu Mare, pe malul lacului Siutghiol

ro

03 Mar, 2020 00:00 1371 Marime text

Primăria Constanța anunță consultarea publică privind intenția societății New Home Construct SA de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru realizarea unui ansamblu de locuințe colective în Palazu Mare, zona malului lacului Siutghiol, teritoriu delimitat de bulevardul Tomis, limite cadastrale și incinta RAJA.


Publicul este invitat să transmită observații și propuneri privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal în perioada 2 - 7 martie 2020. Observațiile sunt necesare în vederea stabilirii cerințelor de elaborare și vor fi transmise Serviciului Strategii și Planificare Urbană. La rândul său, Serviciul Strategii și Planificare Urbană va transmite elaboratorului/inițiatorului eventualele opinii/observații formulate. Inițiatorul va argumenta preluarea sau nepreluarea opiniilor și observațiilor formulate.New Home Construct SA, în datele Registrului Comerțului


Înființată în anul 2011, New Home Construct SA are sediul în municipiul Constanța. Firma provine din schimbarea sediului din alt județ. Capitalul social subscris, de 12.000.000 lei, integral vărsat, este compus din 1.200 de acțiuni la purtător. Valoarea unei acțiuni este de 10.000 de lei. Societatea este controlată de Socorota Limited, cu sediul în Cipru, Nicosia, cu 99,917% din capitalul social, și Lazăr Maria-Sonia, cu 0,083% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii, este Lazăr Maria-Sonia. Cenzorii societății sunt: Vălean Theodor-Florian, Neagu Mihai, Tiță Nicoleta-Celilia Dorobanțu Florin.


În anul fiscal 2016, societatea cu doi salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.118.308 lei și o pierdere de 232.214 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu trei salariați a raportat un profit de 1.813.622 lei și o cifră de afaceri de
1.170.670 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: un profit de 212.847 lei, trei salariați și o cifră de afaceri de 1.146.126 lei.
 

Povestea New Home Construct SA


În baza cererii nr. 331668 din data de 10.12.2004 și a actelor doveditoare depuse, judecătorul delegat la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București a dispus autorizarea și înregistrarea societății New Home Construct SA. Fondatorii firmei sunt Mihai-Sergiu Ceacîreanu, Mihaela Găvan, Camelia Eugenia Bujor, Cătălin Vasile Dumitru și Liviu Dumitrașcu. La Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor din data de 28.05.2008, Talmage Overseas Limited, companie cipriotă, și Roberto-Georgian Zahiu, care dețin în total un număr de 1.200 de acțiuni, reprezentând 100% capitalul social al SC New Home Construct SA, au decis revocarea din funcția de administrator a lui Dumitriu Cătălin Vasile și numirea în funcția de administrator a lui Roberto-Georgian Zahiu. În Adunarea Generală din anul 2011, Talmage Overseas Limited și Roberto-Georgian Zahiu au decis schimbarea sediului social al SC New Home Construct SA din municipiul București în municipiul Constanța.


Citește și:

Ansamblu de locuințe colective medii și înalte, pe malul lacului Siutghiol. New Home Construct SA a solicitat aviz de oportunitate (document)

Firme apropiate fostului primar, Radu Mazăre, Five-Holding SA și New Home Construct SA, pregătesc o nouă investiție

Teren deținut de New Home Construct, scos la mezat. Detalii din anunțul de vânzare (document)

Imobil de patru etaje, ridicat în zona lacului Siutghiol. Sunt necesare avize de la APM Constanța (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii