Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NEPI Five Property Development SRL are acordul municipalităţii. City Park Mall Constanţa va suferi noi modificări

ro

13 Nov, 2017 00:00 5055 Marime text
City Park Mall din parcul Tăbăcărie, deţinut de NEPI Five Property Development SRL, se modifică. Reamintim că terenul pe care se află centrul comercial City Park Mall din Constanţa este deţinut de City Park Constanţa SRL (fosta Everest Investiţii şi Consultanţă SRL).
 
Societatea NEPI Five Property Development SRL a obţinut, pe data de 10 noiembrie, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 1636, care constă în „Supraetajare corp parcare existent de la 2s la 2s+P+1e+terasă şi rampă rutieră de legătură cu Parcarea Nord“. Autorizaţia de construire este valabilă 12 luni. Recent, pe data de 27 octombrie, compania a obţinut de la municipalitate şi Certificatul de urbanism nr. 3299. Actul eliberat de municipalitate constă în „Semaforizare intersecţie bulevardul Alexandru Lăpuşneanu - strada Soveja“. Investiţia este realizată de societatea NEPI Five Property SRL. Certificatul de urbanism este valabil 24 de luni.
 
În această toamnă, NEPI Five Property Development SRL a depus, în această toamnă, la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, documentaţia tehnică pentru obţinerea acordului de mediu în vederea realizării proiectului „Modificare proiect autorizat cu AC nr. 181/09/03/2017 - «Reconfigurare interioară zona food court şi extindere cu terasă exterioară la nivel parter şi reconfigurare grupuri sanitare subsol 1 în imobil existent 2s+P+1e+etaj tehnic complex comercial» prin adăugare mezanin, scară de acces şi scară exterioară de evacuare mezanin şi completare placă în zona golului arhitectural“.

NEPI Five Property Development SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma a fost înfiinţată în anul 2013 şi are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 10.000 de lei, integral vărsat, este compus din 1.000 de părţi sociale. Societatea este deţinută de NE Property Cooperatief UA, cu sediul în Olanda, Amsterdam, cu 99,9% din capitalul social, şi NEPI Bucharest Two SRL, cu sediul în Bucureşti, cu 0,1% capitalul social. Administratorii societăţii sunt Alina Maxim, născută la 29.01.1975, în Braşov, Iuliu Bartha Şteţ, născut pe 25.05.1976, în Cluj-Napoca, Ovidiu Andrei Pop, născut pe 31.08.1977, în Câmpulung, Argeş, Sebastian Mahu, născut pe 10.03.1985, în Târgu Neamţ, NEPI Investment Management, cu sediul în Bucureşti, reprezentată prin Eliza Predoiu, născută pe 11.06.1984, în Craiova, Dolj, Anca-Silviana Nacu, născută pe 9.09.1980, în Bucureşti, Mirela-Florenţa Covaşă, născută pe 1.05.1982, în Urziceni, Ialomiţa, şi Adrian Chiriac, născut pe 31.08.1986, în Bucureşti. NEPI Five Property Development SRL desfăşoară activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. În anul 2016, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 57.441.892 de lei şi un profit de zero lei, aşa cum reiese din informaţiile prezentate de Ministerul Finanţelor Publice.

Despre City Park Constanţa SRL (fosta Everest Investiţii şi Consultanţă SRL)

Înfiinţată în anul 2005, Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, actualul City Park Constanţa SRL, are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 9.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane juridice sunt: NEPI Bucharest Two SRL, cu 0,01% din capitalul social, şi NEPI Four Real Estate Solutions SRL, cu 99,99% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt: Sebastian Mahu, Alina Maxim, Ovidiu Andrei Pop, Iuliu Bartha Şteţ, NEPI Investment Management SRL, reprezentată prin Eliza Predoiu, Anca Silviana Nacu, Mirela Florenţa Covaşă şi Adrian Chiriac. Activitatea principală a societăţii constă în închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. În anul 2016, compania a declarat o cifră de afaceri netă de 30.709.635 de lei şi un profit de 7.968.475 de lei.
 
În prezent, mallul se află în portofoliul NEPI. Fondul sud-african de investiţii NEPI a achiziţionat, în luna decembrie 2013, prin intermediul NEPI Four Real Estate Solutions şi NEPI Bucharest Two, centrul comercial City Park Constanţa, cu o suprafaţă închiriabilă brută de 29.284 de metri pătraţi, de la SC Everest Investiţii şi Consultanţă SRL. Odată cu centrul comercial din Constanţa, cei de la NEPI au cumpărat şi proiectul de extindere. După un timp, mallul a ajuns la NEPI Five Property Development SRL, firmă înfiinţată în anul 2013.

Citeşte şi:

Primăria Constanţa, undă verde pentru NEPI Five Property Development SRL. Ce va mai face firma care deţine City Park Mall

Everest Investiţii şi Consultanţă SRL, proprietarul terenului pe care se află City Park Mall Constanţa, şi-a schimbat numele

Ce a mai pus la cale NEPI Five Property Development SRL? City Park Mall din Constanţa va suferi noi modificări (document)

Modificări la City Park Mall Constanţa. Ce răspuns a primit NEPI Five Property Development SRL de la APM Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii