Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mohammad Murad îşi extinde afacerile Perla Majestic construieşte un complex imobiliar de cinci blocuri la Năvodari

ro

25 Sep, 2015 00:00 6493 Marime text

În zona Mamaia Sat Camping - Hanul Piraţilor, va fi construit un complex imobiliar compus din cinci blocuri, cu locuri de odihnă, locuri de joacă, piscină şi alei pietonale. În acest sens, investitorul societatea Perla Majestic SA a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Complex de 5 imobile cu apartamente P+6 E şi spaţii de recreere cu piscină“, care urmează să fie amplasat pe lotul 102/1/1, DC 86, zona Mamaia Sat Camping - Hanul Piraţilor, oraşul Năvodari.
 
Terenul, în suprafaţă de 18.531 mp, din măsurători, conform actului de dezmembrare cu Încheierea de autentificare nr. 2003 din 7.10.2008 de către Biroul Notarului Public Bratu Daniel Dumitru, este proprietatea SC Perla Majestic SA.
 
Imobilul are următoarele vecinătăţi: la nord - teren proprietatea Consiliului Local Năvodari şi domeniu privat, la est - teren proprietatea Consiliului Local Năvodari şi domeniu privat, la sud - teren proprietate privată persoane fizice şi juridice, la vest - teren proprietate privată + teren domeniul privat al Consiliului Local Năvodari şi alee acces către strada Hanului.
 
„Pentru acest teren, beneficiarul solicită certificat de urbanism în vederea obţinerii autorizaţiei de construire pentru ridicarea unui complex de cinci imobile cu apartamente P+6E şi spaţii de recreere cu piscină şi în temeiul reglementarilor urbanistice, respectând legislaţia în vigoare, conform Planului Urbanistic Zonal (PUZ), aprobat prin HCL Năvodari, şi Certificatului de Urbanism nr. 704 din 1.09.2015“, se precizează în memoriul depus la APM Constanţa.

Apartamente, spaţii de joacă şi piscină

Complexul va cuprinde nouă apartamente pe nivel - câte 63 de apartamente într-un imobil, 315 apartamente în cele cinci imobile. De asemenea, în zona centrală a terenului vor fi amenajate şi spaţii de recreere: o zonă cu restaurant şi café bar, cu terase în aer liber, spaţii de joacă pentru copii, spaţii de odihnă pentru adulţi, o piscină cu o zonă de şezlonguri, alei de acces şi spaţii verzi. Se va crea, de asemenea, un acces de circulaţie auto şi pietonală şi se vor amenaja locuri de parcare în incinta proprietăţii.
 
Deoarece apartamentele sunt destinate vacanţelor, ele vor fi locuite permanent în proporţie de 70-80%, astfel că vor fi 255 de locuri de parcare, deservind 81% din numărul de apartamente.
 
Fundarea celor cinci imobile de apartamente se va face la adâncimea de trei metri printr-un radier general.
Structura de rezistenţă va fi alcătuita din stâlpi şi grinzi, planşeu BA. Pentru ruperea capilarităţii sub radier, s-a prevăzut balast de 120 cm.
 
Închiderile perimetrale vor fi realizate din zidărie de 30 cm (pentru exterior), iar compartimentările interioare, din zidărie şi pereţi de ghips-carton.
La exterior, pereţii se vor placa cu polistiren expandat de 5-10 cm şi tencuială decorativă armată cu plasă de fibră de sticlă.
 


Accesul la etaje se va face pe o scară interioară din structură de beton armat şi cu ajutorul liftului.
Acoperişul este în terasă termoizolată cu polistiren de 15 cm şi hidroizolată cu membrane cauciucate.

Despre Perla Majestic SA

Societatea Perla Majestic SA a fost înfiinţată în anul 2010, având sediul în municipiul Bucureşti, strada Horia Măcelariu nr. 59.
Capitalul social subscris este de 9.518.052,5 lei.
 
Acţionari persoane juridice sunt: Smartcom Impex SRL (fondator), cu sediul în Bucureşti, Şoseaua Pantelimon, Spring Time-Holding SRL, cu sediul în Bucureşti, Şoseaua Pantelimon nr. 101, S.I.F. Transilvania, cu sediul social în Braşov, strada Nicolae Iorga. Acţionari persoane fizice sunt Maria Laura Petre, născută pe 19.06.1978, în Slobozia, Ialomiţa, şi Asociaţi listă. Persoane împuternicite în societate sunt: Leonard Claudiu Buianu - director general, Silviu Calafus - membru în Consiliul de Administraţie, Ahmed Haidar Mrad - preşedintele Consiliului de Administraţie şi Chirri Nabil - membru în Consiliul de Administraţie.
 
Societatea Perla Majestic SA se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.
 
Înfiinţată în anul 2008, Spring Time - Holding SRL are sediul social în Bucureşti. Cu un capital social subscris de 7.394.232,5 lei, firma îi are ca asociaţi pe: Maryion Impex Com SRL, Mrad Ahmed, Mohammad Murad şi Batoul Haidar Morad. Administratorul societăţii, care se ocupă de „activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“, este Mohammad Murad.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii