Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. Se deschide un restaurant. Al cui este. Ce spune Gheorghe Ungureanu (document)

ro

05 Apr, 2017 00:00 7345 Marime text
Proiectul „Amenajări interioare, creare acces exterior, schimbare destinaţie din sală de jocuri şi cerc foto în alimentaţie publică tip restaurant-club, din sală de reuniuni şi bufet în loc de joacă pentru copii“ a fost depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa de către Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa pentru La Han-Lep SRL.
 
Contactat telefonic, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Constanţa, Gheorghe Ungureanu, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că respectivul contract de închiriere cu La Han-Lep SRL a fost încheiat în anul 2016.
 
„Banii câştigaţi de pe urma chiriilor sunt suficienţi pentru a achita impozitele şi taxele către SPIT, dar şi facturile către RADET. La Han-Lep SRL vrea să facă un loc de joacă şi să amenajeze o sală de restaurant“, a precizat directorul Gheorghe Ungureanu. Practic, „vor fi înfiinţate un pub şi un loc de joacă pentru copii“, ne-a mai spus directorul Casei de Cultură.
 
Amplasamentul pe care se propune realizarea proiectului este situat în clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor, de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Imobilul este domeniu privat al municipiului Constanţa, în folosinţa Asociaţiei Naţionale a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România, dobândit prin Decretul prezidenţial nr. 108/17.04.1976. O parte dintre suprafeţele deţinute sunt închiriate către societatea La Han-Lep SRL prin contract de închiriere. Certificatul de urbanism nr. 2145/16.06.2016, eliberat de Primăria Constanţa, atestă că suprafaţa totală ocupată de clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor este de 4.400 mp.
 
La cererea beneficiarului, se propune schimbarea de destinaţie din sală de jocuri şi cerc foto în spaţiu pentru alimentaţie publică tip restaurant-pub şi din sală de reuniuni şi bufet în loc de joacă pentru copii. Totodată, se doreşte realizarea unui acces din exteriorul imobilului.
 
Spaţiile ce urmează a fi modificate sunt situate la demisolul imobilului. Prin intervenţiile propuse, se vor obţine următoarele spaţii: bucătărie – 33, mp, restaurant-club – 183 mp, restaurant-club - 141 mp, bar - 25,50 mp, casa scării + circulaţii - 50 mp, grup sanitar bărbaţi - 25,70 mp, grup sanitar femei - 13,60 mp, spaţiu circulaţie - 25,70 mp, spaţiu evenimente - 11,80 mp, spaţiu evenimente - 14,50 mp, loc de joacă pentru copii - 423,5 mp, spaţiu de intrare + casa scării - 34 mp. Noul acces propus va fi la nivelul solului, pe parter, pe faţada orientată spre nord. Investiţia va fi realizată pentru schimbarea destinaţiei unor spaţii şi creşterea rentabilităţii. Modificările interioare nu vor afecta structura de rezistenţă a clădirii şi se vor realiza doar la pereţii de compartimentare.

La Han-Lep SRL, în datele Registrului Comerţului

Firma a fost înmatriculată în anul 2015 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare. Asociat unic este Liviu Nicolescu, născut pe 1.01.1959, în comuna Ostrov, Constanţa. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de restaurante. În anul 2015, societatea La Han-Lep SRL a avut trei salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 57.784 de lei şi un profit de 4.707 lei.
 
Proiectul depus la APM Constanţa de către Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa pentru Han-Lep SRL poate fi consultat în secţiunea „Documente“.

Citeşte şi:

„La Han-Lep“ va investi în Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cetatean 06 Apr, 2017 17:19 Sper ca restaurantul va fi non-stop si va avea formatie muzicala.