Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Suflaru vrea un bloc de şapte etaje pe Fundătura 1 Mai. Locul fusese „ochit“ anterior de Tomis Rent SRL

ro

19 Apr, 2016 00:00 2689 Marime text


O nouă construcţie de şapte etaje, cu destinaţia de locuinţe colective, ar putea să apară în Constanţa. Chiar cu vedere spre mare. Mihai Suflaru este, de curând „posesorul“ unui certificat de urbanism, valabil 24 de luni, care i-a fost emis de Primăria Constanţa pentru a-i înlesni intenţiile de dezvoltare imobiliară.
 
Blocul are destinaţia de locuinţe colective, cu demisol, parter, şi şapte nivele, dintre care ultimul etaj retras ar urma să fie construit pe strada Fundătura 1 Mai numărul 20. Numai că, deşi pe site-ul Primăriei Constanţa beneficiarul certificatului de urbanism este Mihai Suflaru, informaţiile mai vechi arată că la această adresă aveau intenţii de a ridica un bloc cei de la Tomis Rent SRL.
 
În vara anului trecut, ZIUA de Constanţa relata că o firmă care a avut numeroase contracte cu instituţiile publice de interes local a obţinut acordul municipalităţii pentru o construcţie. Este vorba despre firma Tomis Rent SRL, care apărea chiar într-o analiză a cotidianului „Gândul“ ca ocupând un loc fruntaş într-un clasament al contractelor încheiate în județul Constanța. Firma obţinuse Certificatul de Urbanism nr. 2362 pentru „Construire imobil D+P+2 etaje locuinţă individuală şi împrejmuire teren” la adresa de la Fundătura 1 Mai nr. 20. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii