Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maternitatea privată Euromaterna se extinde. Asociaţii, Ruşa, Danteş şi Raica, undă verde de la Primăria Constanţa

ro

10 Feb, 2018 00:00 4624 Marime text
Euromaterna SA, societatea pe care funcţionează cunoscutul spital privat de obstetrică şi ginecologie, se extinde. Cei trei asociaţi, Florian Danteş, Dan Mugurel Raica şi Ion Marius Ruşa, intenţionează să supraetajeze imobilul existent D+P+2e+3e tehnic cu un etaj parţial.
 
Pe data de 8 februarie, Primăria Constanţa a emis pentru societatea Euromaterna SA Autorizaţia de construire nr. 81 pentru „Supraetajare imobil existent D+P+2e+3etaj tehnic cu un etaj parţial - spital clinic de maternitate“, situat pe strada Ştefăniţă Vodă nr. 32.
 

Euromaterna SA, în datele Registrului Comerţului

 
Înmatriculată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 135.000 de lei, integral vărsat, este compus din 13.500 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 10 lei. Euromaterna SA este controlată de Ion Marius Ruşa, cu 50% din capitalul social,
Florian Danteş, cu 15% din capitalul social, şi Dan Mugurel Raica, cu 35% din capitalul social. Cei trei asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care are ca obiect principal de activitate, conform codificării Caen, activităţi de asistenţă spitalicească, activităţi ale centrelor de recuperare psihică şi de dezintoxicare, exclusiv spitale.
 
Cenzorii societăţii sunt: Aurelia Iamandei, Sergina Gima, Iuliana Dobrin şi Florian Danteş. Activităţile secundare constau în: activităţi de asistenţă medicală generală; activităţi de asistenţă medicală specializată; alte activităţi referitoare la sănătatea umană; activităţi ale centrelor de îngrijire medicală; activităţi ale căminelor de bătrâni şi ale căminelor pentru persoane aflate în incapacitatea de a se îngriji singure.
 
În anul fiscal 2014, Euromaterna SA, cu 97 de salariaţi, a declarat o cifră de afaceri de 17.322.662 de lei şi un profit de 1.671.400 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu 103 salariaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 18.031.986 de lei şi un profit de 1.554.774 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 101 salariaţi, cifră de afaceri de 21.595.537 de lei şi un profit de 2.749.409 lei.
 

Citeşte şi:
 
Asociaţii SC Euromaterna, demersuri la APM Constanţa Spitalul privat de obstetrică şi ginecologie se extinde pe verticală

Maternitatea Euromaterna are acordul municipalităţii să se extindă pe verticală. Va mai avea şi un nou corp administrativ nou
 
Maternitatea a devenit neîncăpătoare. Clinica Euromaterna se extinde cu un etaj

Euromaterna SA continuă să facă modificări la maternitate
 
E oficial. Euromaterna demarează lucrările pentru o nouă construcţie
 
Top decontări. Câţi bani au "consumat" Euromedic, Euromaterna şi Isis Medical Center de la CJAS Constanţa în trei ani

Un nou pas în procesul de extindere a spitalului de obstetrică-ginecologie Euromaterna
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii