Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marco Chim a primit aviz de la Primăria Constanţa pentru două imobile. Câte etaje vor avea şi cine este investitorul

ro

02 Mar, 2017 00:00 5626 Marime text
Societatea Marco Chim SRL pare a fi un dezvoltator imobiliar prosper în municipiul Constanţa. Firma a primit Autorizaţia de construire nr. 154 pe data de 28 februarie 2017, pentru proiectul „Construire 2 imobile S+P+6E - locuinţe de serviciu, împrejmuire teren şi organizare de şantier“, autorizaţia fiind valabilă timp de 12 luni. Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul municipalităţii, strada pe care ar urma să fie ridicate cele două imobile nu este precizată. Autorizaţia de construire este valabilă 36 de luni. 

Despre Marco Chim SRL 

Societatea Marco Chim SRL a fost înregistrată în Registrul Comerţului la data de 23.06.1992. Sediul social al firmei se află în municipiul Constanţa, iar capitalul social subscris, integral vărsat, este de 800.000 de lei, împărţit în 800 de părţi sociale, a câte 1.000 de lei fiecare. Asociatul unic al societăţii este Marius Stamate, născut la data de 15.08.1970, în Constanţa. Tot acesta ocupă şi funcţia de administrator al firmei, care are ca domeniu principal de activitate, conform codificării CAEN, comerţ cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare. 

Societatea nu este la prima construcţie de imobile 

La finele anului trecut, SC Marco Chim SRL a obţinut de la Primăria Constanţa autorizaţie de construire pentru supraetajarea a două blocuri de pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 263C şi 267D. În august 2015, societatea Marco Chim SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului memoriul de prezentare a proiectului „Construire trei imobile S+P+6 etaje - locuinţe de serviciu, împrejmuire teren şi organizare şantier“, în vederea emiterii acordului de mediu. Cele trei blocuri urmau să fie amplasate pe parcela A 592/5, zona Vivo! (fostul Maritimo). Pe suprafaţa terenului studiat, situat în nord-vestul oraşului, conform planului de încadrare în zonă, beneficiarii au propus construirea unui ansamblu de trei imobile cu regim de înălţime S+P+6 etaje. Beneficiarul proiectului deţine în zona vizată un teren de 300 mp, dobândit prin contractul de vânzare-cumpărare nr. 956/06.06.2014. Construcţiile propuse urmau să aibă regim de înălţime S+P+6 etaje.
 
Tot în 2016, Marius Stamate, asociat unic în societatea Marco Chim SRL, anunţa intenţia de a ridica un bloc de nouă etaje pe bulevardul Mamaia nr. 490, în faţa hotelului Alcor. În acest sens, reprezentanţii societăţii au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Imobil D+P+6-9 etaje cu apartamente de vacanţă şi parcaje la demisol şi parter“.

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii