Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lake Street Residence a primit răspuns de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța. Vizat, un proiect de supraetajare

ro

26 May, 2020 00:00 2005 Marime text
  • Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța a decis că nu trebuie aviz de mediu pentru proiectul Lake Street Residence
  • Lake Street Residence mai are un proiect în zona Campus Universitar
  • Supraetajarea actualului proiect se va face cu un nivel
Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru imobilul ce urmează a fi ridicat de către Lake Street Residence SRL.
Decizia a fost că  „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, pentru proiectul: „Modificare proiect în curs de execuție autorizat conform A.C. 1335 din 20.08.2019 „Construire imobil S+P+3E locuințe colective, subsol general, parcări auto”, prin supraetajare cu un nivel o singură dată în limita a 20% din suprafața construită desfășurată a clădirilor conform Legii 50/1991, Art. 2, Alin. 4, Lit. A^1, recompartimentări interioare și refațadizare. Supraetajarea se va autoriza numai după intabularea construcției la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării, propus a fi amplasat în jud. Constanța, mun. Constanța, str. Opalului, nr. 12. Titular este Lake Street Residence S.R.L.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Alte proiecte în zonă


Nu este singurul proiect imobiliar din zonă! SC Lake Street Residence, prin Mihai Cătălin Deac, a solicitat acord de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, necesar pentru construirea unui imobil de patru etaje în zona Campusului Universitar din Constanța.

În acest sens, a depus la APM Constanța proiectul „Construire imobil S+P+Mezanin+4etaje(etajul 4 duplex)+etaj tehnic – locuințe colective, subsol – parcare, parter – spații comerciale; organizare de șantier; (cu încadrarea în indicatorii urbanistici aprobați și regim de înălțime)“, propus a fi amplasat în Constanța, zona Campus Universitar, parcela VN551, lot 1+lot2. Informațiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanta. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța.

Documente, eliberate de Primăria Constanța


Reamintim că pe data de 13 februarie, Primăria Constanța a emis certificatul de urbanism nr. 672 - „Construire imobil S+P+M+4 etaje (etajul 4 duplex)+etaj tehnic-locuințe colective, subsol-parcare, parter - spații comerciale, organizare de șantier“. Investiția va fi realizată în zona Campusului Universitar, parcela VN 551, lot 1+lot, municipiul Constanța. Pe data de 14 octombrie 2019 Lake Street Residence SRL a obținut de la Primăria Constanța certificatul de urbanism nr. 3728 - „Modificare proiect în curs de execuție autorizat conform A.C. nr. 1335 din 20.08.2019 - Construire imobil S+P+3e locuințe colective, subsol general, parcări auto - prin supraetajare cu un nivel, o singură dată, în limita a 20% din suprafața construită desfășurată a clădirilor, conform Legii nr. 50/ 1991, recompartimentări interioare și refațadizare. Supraetajarea se va autoriza numai după intabularea construcției la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“.

Lake Street Residence SRL, în datele Registrului Comerțului 


Înființată în anul 2017, Lake Street Residence SRL are sediul social în municipiul Constanța. Capitalul social subscris, de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Mioara Deac este asociat unic și administrator al firmei, care se ocupă de lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere 10.243 lei. Situația financiară pe anul 2018 arată astfel: zero salariați, o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 10.243 lei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii