Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„La Canapele“ face pui. Patronii localului din Vama Veche extind afacerile. Vor un nou restaurant şi spaţii de cazare

ro

26 Mar, 2016 00:00 6935 Marime text
Patronii localurilor „La canapele“ din Vama Veche şi Mangalia vor să îşi extindă afacerea. Inspectorii Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa trebuie să analizeze proiectul depus la APM de firma Comitas SRL prin Gabriel Gogean. Investitorii vor ca pe strada Albatros, din Vama Veche, să construiască un nou restaurant şi spaţii comerciale.
 

Cum zona în care afaceriştii vor să se extindă face parte din Zona B, aflată la o distanţă de aproximativ 45 de metri faţă de limitele Rezervaţiei Vama Veche 2 Mai (Acvatoriu litoral marin), dar fără a afecta în vreun fel „Rezervaţia naturală 2 Mai - Vama Veche“, este nevoie de avizul celor de la mediu. Obiectul studiului îl constituie terenul situat în strada Albatros, parcela A 467/37,38. Terenul este situat în intravilan şi are o suprafaţă de 2.000,00 mp, cu lungimea de aproximativ 48 m, lăţimea de aproximativ 39 m, cu formă de pătrat. Suprafaţa studiată va fi utilizată pentru construirea unui restaurant şi a unor spaţii comerciale la parterul imobilului. Suprafaţă construită propusă va fi de aproximativ 600 mp, iar restul suprafeţei este utilizată pentru spaţiu verde şi parcări auto în limita proprietăţii. Accesul la imobilul propus se va realiza direct din strada Falezei. Parcajele pentru autoturisme vor fi în număr de 15 locuri, executându-se cu platforme pietruite, cilindrate.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, solicitantul, firma Comitas SRL, înfiinţată în 1992, are sediul social în Vama Veche, strada Ion Creangă (unde funcţionează de mai mulţi ani localul „La canapele Rock“). Capitalul Social este deţinut de Neculai Noni Gogean (45%), născut în 1974, la Magalia, şi cooptat în 2008, care are şi calitatea de administrator, Gabriel Petrică Gogean (45%), născut în 1973, la Tulcea, şi Maria Gogean (10%), născută în 1951, la Mangalia. Activitatea principală a firmei este „Restaurante“.
 
Potrivit Vrăjitorul.eu, firmei i-a mers din ce în ce mai bine în ultimii ani. Astfel, la finele anului 2014 a declarat o cifră de afaceri record, de 2.975.241 de lei, profit de 497.699 de lei, având 46 de salariaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii