Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

JT Grup Oil SRL, controlată de Jean-Paul Tucan, ridică un bloc de şase etaje în Mamaia Nord

ro

27 Jan, 2018 00:00 7912 Marime text
Societatea JT Grup Oil SRL, titulară a proiectului „Construire imobil S+P+6 etaje, apartamente de vacanţă şi împrejmuire teren“, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.
 
Astfel, APM Constanţa a anunţat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. De asemenea, publicul îşi poate exprima şi eventuale observaţii şi sugestii asupra proiectului depus la APM Constanţa.

JT Grup Oil SRL, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2010, firma JT Grup Oil SRL are sediul social în Năvodari. Firma este controlată de Bogdan Florin Aldea, născut pe 8.10.1977, în Cernavodă, cu 10% din capitatul social, şi Jean-Paul Tucan, născut pe 8.07.1969, în Constanţa, cu 90% din capitalul social. Andrea-Elena Dublea este administratorul societăţii, care se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.
 
Activităţi secundare ale firmei constau în: cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase, cultivarea orezului, cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor, cultivarea trestiei de zahăr, cultivarea tutunului, creşterea cailor şi a altor cabaline, creşterea cămilelor şi a camelidelor, creşterea ovinelor şi caprinelor, extracţia pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii, extracţia pietrei calcaroase, a ghipsului, a cretei şi a ardeziei, fabricarea pâinii; fabricarea prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie, fabricarea de mâncăruri preparate, fabricarea betonului, demontarea (dezasamblarea) maşinilor şi a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, dezvoltare (promovare) imobiliară, lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor, comerţ cu ridicata al cerealelor, al seminţelor, al furajelor şi al tutunului neprelucrat, comerţ cu ridicata al florilor şi al plantelor, comerţ cu ridicata al produselor cosmetice şi de parfumerie, comerţ cu ridicata al maşinilor pentru industria textilă şi al maşinilor de cusut şi de tricotat, comerţ cu amănuntul al cărnii şi al produselor din carne, în magazine specializate, comerţ cu amănuntul al ziarelor şi al articolelor de papetărie, în magazine specializate, comerţ cu amănuntul al produselor cosmetice şi de parfumerie, în magazine specializate, comerţ cu amănuntul al florilor, plantelor şi seminţelor, comerţ cu amănuntul al animalelor de companie şi al hranei pentru acestea, în magazine specializate, transporturi urbane, suburbane şi metropolitane de călători, transporturi cu taxiuri, activităţi de închiriere şi leasing cu maşini şi echipamente pentru construcţii şi multe altele.
 
Punctele de lucru ale firme sunt în: lacul Costineşti şi cale de acces pe malul lacului, situat în intravilanul comunei Costineşti; Cernavodă, Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă, Unitatea 1 (CNE PROD); municipiul Medgidia, zona Industrial-Portuară Est; Mamaia-Sat, Năvodari; municipiul Constanţa, bulevardul I.C. Brătianu nr. 50, etaj P; Năvodari, DJ 226, zona Rezervoare Raja, lot 1/2; municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu, lot 2, între strada Ştefăniţă Vodă şi aleea Stadionului, incinta Baza Sportiva Badea Cârţan; Năvodari, strada M20 nr. 49D.
 
În anul fiscal 2014, firma cu 41 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 136.039.265 de lei şi un profit de 4.386.673 de lei. De asemenea, în anul 2015, firma cu 41 de angajaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 124.649.682 de lei şi un profit de 6.130.805 lei.
 
Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 38 de salariaţi, cifră de afaceri de 129.909.771 de lei şi profit de 4.316.259 de lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii