Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investitorul Europrod Energy SRL, demersuri pentru un bloc de opt etaje în Mamaia Sat

ro

04 Mar, 2016 00:00 4359 Marime text
Societatea Europrod Energy SRL, deţinută de Vizan Jelea, investeşte în Mamaia Sat, unde va ridica un bloc de opt etaje. În acest sens, investitorul a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+8e locuinţe şi spaţii comerciale la parter“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Pe terenul situat în partea de sud-est a intravilanului oraşului Năvodari, în zona hotarului cu municipiul Constanţa, investitorul doreşte să construiască un imobil P+8E, cu destinaţia de „locuinţe şi spaţii comerciale“. „Beneficiarul doreşte obţinerea autorizaţiei de construire pentru o clădire cu regimul de înălţime P+8E, având amplasate la parter spaţii comerţ cu anexele necesare, iar la etajele superioare, câte 12 unităţi locative pe nivel (patru garsoniere şi două apartamente cu două camere, patru apartamente cu trei camere), rezultând un total de 96 de apartamente“, se arată în memoriul de prezentare.
 
În incinta terenului vor fi amenajate 12 locuri de parcare. Structura clădirii va fi de tip cadre din beton armat, cu fundaţie de tip radier din beton armat, rezemat pe o pernă de piatră spartă compactată. Terenul este amplasat în intravilanul oraşului Năvodari, pe latura estică a bulevardului Mamaia - Nord, în cadrul unei parcelari situate în imediata vecinătate a hotarului cu municipiul Constanţa. Terenul este identificat cu adresa bulevardul Mamaia - Nord, FN, Lotul 4, număr cadastral 109567, oraşul Năvodari. În prezent, suprafaţa este reglementată prin PUZ ca făcând parte din intravilanul construibil.

Despre Europrod Energy SRL

Firma a fost înfiinţată în anul 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Poporului. Capitalul social subscris, de 2.400 de lei, este compus din 240 de părţi sociale, în valoare de 10 lei fiecare. Asociat unic al societăţii este Vizan Jelea, născut în anul 1931, în satul Izvoru Mare. Tot el este şi administratorul societăţii al cărei obiect de activitate constă în „alte servicii de cazare“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii