Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:43 24 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interesată de zona Lotus Five Holding ne pregăteşte ceva în domeniul imobiliar?

ro

15 Apr, 2016 00:00 2118 Marime text


Societatea pe care funcţionează magazinul Brick a obţinut un act important de la municipalitate. Firma deţinută de moştenitorii defunctului Gheorghe Oancea, unul dintre mentorii lui Radu Mazăre, vrea să studieze o adresă din zona Lotus din Constanţa.
 
Five-Holding a obţinut un certificat de informare, valabil 24 de luni, pentru o stradă nespecificată din zona Lotus din Constanţa. Certificatul de informare conţine doar date cu privire la restricţiile zonei în care se va construi (conform PUG). Aşadar, se prea poate ca holdingul să vadă ce oportunităţi de dezvoltare ar putea avea în zona Lotus.

Despre Five-Holding SA

Firma Five-Holding SA deţine magazinul Brick şi, de-a lungul timpului, a apărut ca asociat în Mobitom SA, Mira Impex SRL, Italnegro şi Plonge Prest, dar şi în SC Sigma Trading SA, societate în care au deţinut acţiuni Sorin Strutinsky, Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. Înfiinţată în anul 1998, firma este deţinută de SC Ditline Investments LTD, cu sediul în Cipru, Nicosia (86% din capitalul social), Ionuţ Oancea, Rareş Drăistaru-Oancea, Oana Drăistaru-Oancea şi Alexandru Oancea. Celor patru asociaţi persoane fizice, urmaşii defunctului Gheorghe Oancea, le revin câte 35 de acţiuni (3,5% din capitalul social). Administratorii societăţii, care se ocupă de "comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare", sunt Gabriel Culea, Victor Fedul - al căror mandat a expirat - şi SC Anirva Manager SRL, reprezentată prin Valentin Ciuceanu.
 
Five-Holding funcţionează în acelaşi sediu în care îşi au cartierul general mai multe afaceri ale echipei Mazăre - Constantinescu - Strutinsky, fiind vorba de clădirea de pe strada Ion Roată nr. 3. 

Ti-a placut articolul?

Comentarii