Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În aşteptarea răspunsului de la APM Constanţa Bloc de nouă etaje pe bulevardul Mamaia, ridicat de Marco Chim SRL

ro

06 Jul, 2016 00:00 3399 Marime text
 

Marius Stamate, asociat unic în societatea Marco Chim SRL, anunţă intenţia de a ridica un bloc de nouă etaje pe bulevardul Mamaia nr. 490, în faţa hotelului Alcor. În acest sens, reprezentanţii societăţii au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Imobil D+P+6-9 etaje cu apartamente de vacanţă şi parcaje la demisol şi parter“. 
 
Terenul pe care va fi edificată viitoarea construcţie este situat pe bulevardul Mamaia nr. 490, în faţa hotelului Alcor, şi este proprietate a SC Marco Chim SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 526/09.03.2016. Acesta are o suprafaţă de 1.027 mp şi are următoarele vecinătăţi: la sud - teren în proprietatea Primăriei Constanţa, teren neconstruit şi alee de acces, la nord - teren în proprietatea Primăriei Constanţa, teren neconstruit, la est - alee de acces şi teren în proprietatea Primăriei Constanţa, teren neconstruit, la vest - teren în proprietatea Primăriei Constanţa, teren neconstruit.
 
Pe amplasament se propune realizarea unui imobil cu regim de înălţime D+P+6-9 etaje. Clădirea va fi prevăzută cu acces auto dinspre aleea de acces şi acces către parcajele dispuse la demisol şi la parterul clădirii. Imobilul proiectat are o capacitate de 134 de locuri de cazare în cele 35 de apartamente de două camere şi 16 apartamente de trei camere. Pentru cele 134 de locuri de cazare au fost prevăzute 40 de locuri de parcare (trei locuri de parcare la zece locuri de cazare). De asemenea, se va asigura şi un loc de parcare pentru un autocar. Cele 40 de locuri de parcare se vor asigura la demisol (22 de locuri) şi la parter (18 locuri).
 
Investitorul anunţă că va realiza spaţii verzi la nivelul terenului înspre bulevardul Mamaia şi pe latura de sud şi nord, precum şi pe zonele de terase, care se vor retrage la nivelele superioare ale clădirii. Suprafaţa de spaţii verzi rezultată va fi de 515 mp, reprezentând 50% din suprafaţa terenului. Apartamentele din acest imobil vor funcţiona pe întreg parcursul anului ca locuinţe de vacanţă, fiind o construcţie dedicată activităţilor turistice. Imobilul va avea parcaje la parter şi demisol, precum şi apartamente de vacanţă la etajele 1 - 9.

Despre Marco Chim SRL

Societatea Marco Chim SRL a fost înfiinţată în anul 1992, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, consultat la 23 mai 2016. Asociat unic şi administrator al societăţii este Marius Stamate, născut în anul 1970, în municipiul Constanţa. Iniţial, societatea avea drept obiect de activitate „comerţul cu ridicata al materialului lemnos, al materialelor de construcţii şi al echipamentelor sanitare“. Firma funcţionează în baza unui contract de comodat într-un sediu de pe strada Baba Novac nr. 106.
 
Marius Stamate mai administrează şi societăţile Vincomaris 98 SRL (radiată), Melbo Com SRL, Marcostar Construct Stil SA, Marco Management SRL şi Green Heat SRL (radiată). În calitate de asociat, mai apare şi în Green Heat SRL, Marco Management SRL, Marcostar Construct Stil SA, Melbo Com SRL, Vincomaris 98 SRL (radiată), Micos Intermed SRL (radiată), Pegas Tour SRL (în lichidare) şi Sea & Sun Business SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii