Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobile de şase etaje, cu mai multe tronsoane, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa (document)

ro

24 Feb, 2020 00:00 4158 Marime text

Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa se va întruni în data de 27.02.2020, având pe ordinea de zi şi solicitarea firmei Alexio Star Development Sun SRL. Firma a cerut emiterea acordului de consultare publică „PUD - construire ansamblu locuire colectivă“, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 269, număr cadastral 227011, UAT Constanţa.


Conform documentaţiei de urbanism de tip PUZ aprobate cu HCLM 286 din 29.06.2011, terenul se află în zona de reglementare UTR 2 - loturi vest bd. Aurel Vlaicu. Funcţiunile permise sunt: depozitare în spaţii închise - hale, pe platforme; comerţ en-gros; producţie nenoocivă; spaţii de prezentări - expoziţii; birouri; locuinţe de serviciu; baze de producţie; dotări la nivel de cartier sau oraş.


În prezent, terenul studiat este liber de construcţii. Spre nord-est se află o parcelă pe care este amplasat un spaţiu comercial, de depozitare şi expunere, utilizat în prezent de Mobexpert. Spre sud-vest se află mai multe parcele, în general libere de construcţii, pe unele fiind amplasate parcări pentru autovehicule. Spre bd. Aurel Vlaicu se află un spaţiu comercial, Casa „Shutzu”. Suprafaţa parcelei studiate este de 4.483 mp, având formă trapezoidală şi dimensiunile maxime în plan de 22.27 metri la stradă şi cca 226.74 metri în adâncime, pe direcţia NV-SE. Parcela se învecinează astfel: la nord-est - parcele aflate în proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice, nr. cad. 246580; la nord-vest - HCN 592/100, domeniu public; la sud-est - bd. Aurel Vlaicu, domeniu public; la sud-vest - parcele aflate în proprietate privată a persoanelor fizice şi juridice. Terenul aflat în studiu este integral proprietatea privată a persoanelor fizice şi juridice. În prezent aparţine societăţii Alexio Star Development Sun conform actului de proprietate. Conform PUZ, se va rezerva pentru mărirea amprizei bd. Aurel Vlaicu o suprafaţă de 383 metri. Aceasta va trece din domeniu privat al persoanelor fizice şi juridice în domeniu public conform procedurilor legale, fără a împiedica emiterea autorizaţiilor de construire pe parcelă până atunci.


Pe parcelă se intenţionează amplasarea unor locuinţe de serviciu, colective, cu regimul de înălţime maxim (S+D+)P+6E, cuprinzând mai multe tronsoane de apartamente, spaţii comune şi garaje. Obiectivul propus se încadrează din punct de vedere funcţional în prevederile PUZ-ului aprobat. Construcţiile principale vor cuprinde apartamente, pe teren putând fi amplasate alte funcţiuni complementare permise prin regulamentul de urbanism: garaje, spaţii pentru comerţ de proximitate, birouri, depozitari. Pe terenul rămas liber se vor amenaja locuri de parcare, terase în aer liber, spaţii verzi, circulaţii şi utilităţi. Imobilul va cuprinde maximum 100 de apartamente, cu o suprafaţă desfăşurată de maximum 15.690 mp.


Alexio Star Development Sun SRL, în datele Registrului Comerţului


Înmatriculată în anul 2018, Alexio Star Development sun SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 2.000 lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane juridice sunt: De toate în Construcţii SRL (reprezentată de Şufană Ioana), cu 10% din capitalul social,
Io Star Development Sun SRL (reprezentată de Şufană Ioana), cu 10% din capitalul social. Asociaţi persoane fizice sunt:
Morar Anca, cu 1% din capitalul social, Şufană Ioana, cu 79% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, este Şufană Ioana. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: nicun salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 20.473 lei.


În secţiunea Documente puteţi consulta documentaţia depusa la Primăria Constanţa.


Citeşte şi:

Un imobil de cinci etaje va fi ridicat pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii