Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de trei etaje, în zona Campusului Universitar din Constanţa. Investitorii au solicitat acord de mediu

ro

09 Jul, 2018 00:00 2360 Marime text
Mihai Dragoş Gârbă şi Turchian Serpedin au solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, pentru City Imob Proiect SRL şi Laelia Dream Residence SRL, acord de mediu pentru proiectul „Construire imobil D+P+3e cu spaţii parcare şi spaţii anexe locuinţelor la demisol, locuinţe colective la parter şi etajele 1-3, împrejmuire teren şi organizare de şantier“.
 
Imobilul va fi construit în municipiul Constanţa, strada nespecificată, zona Campusului Universitar, şi strada Safirului nr. 6. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, între orele 9.00 şi 13.00.

 City Imob Proiect SRL, în datele Registrului Comerţului

 Înfiinţată în anul 2014, City Imob Proiect SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Mihai Dragoş Gârbă este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. În anul fiscal 2017, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 9.105 lei.

Despre Laelia Dream Residence SRL

 Potrivit Registrului Comerţului, firma Laelia Dream Residence SRL a fost înfiinţată în anul 2017 şi are sediul social municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Turchian Şerpedin este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 5.494 de lei.

Sursa foto: Google Maps
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii