Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de șapte etaje, ridicat de Europrod Energy SRL în Mamaia Nord. Ce a transmis APM Constanța

ro

30 Mar, 2020 00:00 3868 Marime text

Europrod Energy SRL, care solicitase de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța emiterea acordului de mediu pentru un proiect imobiliar în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord a primit răspuns de la agenția de mediu.


Autoritatea competentă pentru protecția mediului Constanța a anunțat publicul interesat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Construire imobil S+P+7e cu parcaj auto in subsolul general, spatii comerciale la parter, apartamente de locuit la etajele 1-7 ”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada Hanului FN, lot 1, județul Constanța. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanta din Constanța. Comentariile, observațiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 06.04.2020.


Este vorba de proiectul „Construire imobil S+P+7E cu parcaj auto în subsolul general, spații comerciale la parter, apartamente de locuit la etajele 1-7”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, strada Hanului FN, lot 1, județul Constanța, titular fiind Europrod Energy SRL prin Alexe Tănase, cu sediul în municipiul Constanța. Vor fi construite 113 apartamente cu suprafața utilă mai mică de 100 de metri pătrați. Va fi amenajat de constructor un spațiu verde de aproape 1.500 de metri pătrați.


Europrod Energy SRL, în datele Registrului Comerțului

Potrivit Registrului Comerțului, firma Europrod Energy SRL a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în Năvodari. Capitalul social subscris, de 2.400 de lei, integral vărsat, este compus din 240 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Mihăiță Vasea și Georgeta Duță. Cei doi asociați dețin câte 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Alexe Tănase.
 

Povestea societății Europrod Energy SRL

Inițial, în anul 2007, firma îi avea ca asociați pe Florin Vizan, cu 33,34% din capitalul social, Petrică Constantin Oprea, cu 33,33% din capitalul social, Anca Niculae, cu 33,33 % din capitalul social. Administrator era Anca Niculae. Ulterior, în anul 2008, cei trei asociați ai SC Europrod Energy SRL au decis retragerea din societate și din funcția de administrator a asociatei Anca Niculae, care a cesionat, cu titlu gratuit, întregul său aport la capitalul social, în valoare de 400 de lei, asociaților Petrică Constantin Oprea și Florin Vizan. În urma modificărilor efectuate, capitalul social total, în valoare de 1.200 de lei, este împărțit în 120 de părți sociale a câte 10 lei fiecare și aparține asociaților după cum urmează: Petrică Constantin Oprea - 600 de lei, reprezentând 60 de părți sociale; Florin Vizan - 600 de lei reprezentând 60 de parți sociale. Primul fusese numit administrator. În anul 2013, Iulian Cristian Boja și Jelea Vizan, asociați în cadrul societății Europrod Energy SRL, au decis retragerea din societate a primului, care a cesionat părțile sociale deținute către cel de-al doilea, Jelea Vizan devenind asociat unic.


Citește și

Un imobil de șapte etaje va fi ridicat în Năvodari. Cine este investitorul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii