Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobil de două etaje, edificat de Ivanov Rezidenţial SRL pe strada Nicolae Kirculescu din Constanţa

ro

28 May, 2020 00:00 2131 Marime text
  • Strada Nicolae Kirculescu din municipiul Constanţa se îmbogăţeşte cu o clădire de două etaje.
  • Investitorul este societatea Ivanov Rezidenţial SRL


Ivanov Rezidenţial SRL va ridica un bloc de două etaje pe strada Nicolae Kirculescu nr. 40 din Constanţa. Pe data de 25 mai, societatea a obţinut de la Primăria Constanţa autorizaţia de construire nr. 793, care presupune următoarele „Construire imobil S+P+2e+M locuințe colective, împrejmuire teren și organizarea execuției lucrărilor“.


Firma Ivanov Rezidential SRL anunţa în noiembrie 2017 intenţia de a ridica opt blocuri P+2 etaje+mansardă pe strada Nicolae Kirculescu. În acest sens, Ivanov Rezidential SRL a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 3 noiembrie 2017, Certificatul de urbanism nr. 3374. Actul constă în „Modificare proiect autorizat conform AC nr.1022/26.07.2017 «Construire imobil P+2e+M locuinţe colective şi împrejmuire teren, 8 unităţi locative şi 8 locuri de parcare la sol, în incinta proprietăţii“, prin supraetajare în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată, amenajări interioare şi modificări faţade. Supraetajarea cu un nivel în limita a 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii se va putea autoriza numai după intabularea construcţiei la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării“. Investiţia este realizată pe strada Nicolae Kirculescu nr. lot 40.
 

Ivanov Rezidential SRL, în datele Registrului Comerţului

Societatea Ivanov Rezidential SRL a fost înfiinţată în 2017, cu sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social vărsat este de 200 de lei, numărul de părţi sociale fiind de 20, cu o valoare de 10 lei fiecare. Asociat unic şi administrator este Cătălin Ivanov. Pentru anul financiar 2017, firma a avut o pierdere de 189.883 de lei. Cifra de afaceri a fost de 61.200 de lei.



Citeşte şi:

Strada Constantin Bobescu din municipiul Constanţa se îmbogăţeşte cu o clădire de trei etaje. Cine este investitorul

Opt imobile a câte două etaje, pe strada Nicolae Kirculescu. Investitorul, Ivanov Rezidential SRL, a obţinut acordul municipalităţii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii