Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hotel nou, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța. Cine sunt investitorii

ro

04 May, 2020 00:00 2178 Marime text

Un nou hotel urmează să fie ridicat pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, imobilul urmând să aibă 6 etaje și un spațiu comercial la parter. Agenția pentru Protecția Mediului a luat de curând decizia etapei de încadrare a memorandumului depus.
Astfel, Agenția pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: „Nu este necesara efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „construire imobil înșiruit S+P+6E-hotel apartament cu spațiu comercial la parter”, amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, Bd. Aurel Vlaicu, nr.315B, titular Plătică Cătălin, Plătică Anișoara.  
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
Realizarea investiţiei se face în baza Certificatului de Urbanism nr. 17 din 08.01.2020, eliberat de Primăria Municipiului Constanta. Amplasamentul studiat, se afla în intravilanul Municipiului Constanța.  Investiția se va realiza pe un teren intravilan cu o suprafață totală de 583 mp (din acte), respectiv 583 mp (din măsuratori), cu o deschidere de 23,23 m la Bdul Aurel Vlaicu și o adâncime de 25,13 m.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii