Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Hai să alegem apartamentul care ți se potrivește!“ Ofertă irezistibilă la Solid House, în luna IUNIE, pentru cei ce își găsesc apartamentul de vis în Solid Residence zona Intim

ro

05 Jun, 2020 12:15 2592 Marime text
  • În luna iunie, Solid House le oferă clienților care optează pentru un apartament în Solid Residence Zona Intim un sprijin însemnat. 
  •   Ansamblul Solid Residence Zona Intim este situat în apropierea creșelor de stat.

Vești bune pentru cei ce sunt în căutarea propriului apartament de vis! Dezvoltatorul imobiliar Solid House, nume deja cunoscut în Constanța, datorită seriozității sale, a calității produselor oferite, dar și a implicării active în proiecte destinate comunității, vine în întâmpinarea tuturor celor ce doresc să își cumpere o casă a lor și să o transforme rapid în „acasă“.

În luna iunie, Solid House le oferă clienților care optează pentru un apartament în Solid Residence Zona Intim un sprijin însemnat pentru a se putea muta cât mai curând în casa lor de vis.

Concret, societatea oferă cadou, la achiziționarea oricărui apartament din Solid Residence Zona Intim, fie un set pentru living, format dintr-o canapea cu trei locuri și fotoliu, fie mobilierul de bucătărie, fie un set de electrocasnice, care include plită cuptor și hotă.

 „Alege să fii parte din comunitatea Solid Residence Intim și noi îți vom oferi  locul pe care să-l numești acasă. Hai să alegem apartamentul care ți se potrivește“, este îndemnul dezvoltatorului imobiliar Solid House pentru toți cei ce se află încă în căutarea unei case proprii.
Cei interesați nu ar trebui să stea prea mult pe gânduri, căci oferta este limitată. De asemenea, aceasta este supusă unui regulament cu termene și condiții.

Un aspect foarte important este că facilitățile disponibile celor ce devin parte din comunitatea Solid Residence Zona Intim includ curte interioară, grădiniță, școală, centre comerciale, parcare subterană, pază și monitorizare video, recepție/lobby, precum și promenadă. Totodată, există acces la mijloacele de transport în comun, dar și ascensoare.

Printre finisajele incluse se numără centrală termică, obiecte sanitare, mobilier baie, calorifere, izolație termică exterioară, tâmplărie P.V.C., uși interioare, gresia, faianța și parchetul la alegere și ușa metalică exterioară.

Cei aflați în căutarea casei de vis pot opta pentru garsonieră, apartament cu două camere sau apartament cu trei camere.

Nu în ultimul rând, un aspect foarte important pentru toate tinerele familii cu copii mici, ansamblul Solid Residence Zona Intim este situat în apropierea creșelor de stat.

Reprezentanții Solid House pot fi contactați la numerele de telefon 0736.37.37.37, 0736.888.999 și 0799.47.47.47. De asemenea, detalii despre promoția lunii iunie, dar și despre proiectele Solid House pot fi regăiste pe site-ul www.solidhouse.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii