Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Golden Light SRL desființează parțial magazinul din zona Luna Park, din Constanța. Ce a mai cerut societatea și nu a primit

ro

20 May, 2021 00:00 1268 Marime text
  • Primăria Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism pentru societatea Golden Light SRL
  • Certificatul nu poate fi utilizat pentru construire și supraetajare cu un nivel
  • Investiția se află în zona Luna Park
  • A fost aprobată desființarea parțială a magazinului de la parterul clădirii


Primăria Constanța a eliberat Certificatul de Urbanism pentru societatea Golden Light SRL, prin Kemal Caliskan, pentru desființarea parțială a magazinului de la parter din zona Luna Park, lot 25.


Totodată, certificatul nu poate fi utilizat pentru construire și supraetajare cu un nivel – comerț și camera de închiriat, deoarece nu se încadrează în reglementările urbanistice aprobate prin HCL nr.510/09.12.2009.


Amintim că în noiembrie 2019, Golden Light SRL dorea să schimbe destinaţia unui imobil din zona Luna Park din spaţiu comercial în vilă turistică. Pe data de 4 noiembrie 2019, Primăria Constanţa a emis certificatul de urbanism nr. 4018 - „Modificări faţade, schimbare acoperiş, amenajări interioare, schimbare de destinaţie din spaţiu comercial în vilă turistică şi supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirilor“.

 

Despre Golden Light SRL

Înfiinţată în anul 1997, Golden Light SRL are sediul în municipiul Constanţa, pe bulevardul Ferdinand. Capitalul social subscris, de 27.600 de lei, integral vărsat, este compus din 2.760 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Caliskan Kenan, cetăţean turc, născut în Istanbul, Turcia, cu 70% din capitalul social, Kemal Caliskan, cetăţean turc, născut în Imranli, cu 30% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de alte transporturi terestre de călători, este Kemal Caliskan.



În anul 2018, firma a avut 0 salariați, la o cifră de afaceri 0, cu o pierdere de 121.083 lei. În anul 2019, firma a avut tot 0 salariați și 0 cifră de afaceri, pierderea fiind de 60.408 lei.



Caliskan Kenan mai este asociat unic în Merkez Kadife SRL.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Spaţiu comercial din municipiul Constanţa, zona Luna Park, transformat în vilă turistică

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii