Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Five-Holding SA, care deţine magazinul Brick, va ridica un imobil de patru etaje în municipiul Constanţa

ro

12 Apr, 2019 00:00 2971 Marime text
Înfiinţată de defunctul Gheorghe Oancea, unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre, Five-Holding SA, firmă pe care funcţionează magazinul Brick din municipiul Constanţa, a solicitat de la Primăria Constanţa un act de urbanism necesar construirii unui imobil de 4 etaje.
 
Primăria Constanţa a emis, pe data de 10 aprilie, autorizaţia de construire nr. 529, care constă în „Construire imobil S+P+4e cu parcare la subsol şi împrejmuire teren“. Potrivit informaţiilor prezentate de certificatul de urbanism, imobilul va fi ridicat în municipiul Constanţa, parcela A 592/97 (-) nr. (lot 3 şi lot 4), lot 1.
 

Five-Holding SA, în datele Registrului Comerţului

 
Firma a fost înfiinţată în anul 1998 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Five-Holding SA a fost înfiinţată de defunctul Gheorghe Oancea, unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre. Capitalul social subscris, de 1.550.000 de lei, integral vărsat, este compus din 6.200 de acţiuni la purtător. Five-Holding SA este controlată de Cypress Capital Management (Romania) LTD, cu sediul în Cipru, cu 86% din capitalul social, Oancea Ionuţ, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Drăistaru-Oancea Rareş, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Drăistaru-Oancea Oana, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social), Oancea Alexandru, cu 217 acţiuni (3,5% din capitalul social).
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii Five-Holding SA din data de 9.08.2018 a decis revocarea din funcţia de administrator şi membru în Consiliul de Administraţie a lui Gabriel Culea şi a lui Victor Fedul. De asemenea, Adunarea Generală a Acţionarilor i-a numit în funcţiile de membri ai Consiliului de Administraţie, pe o perioadă de patru ani, pe Valentin Ciuceanu şi Oana Olivia Nechita. Adunarea Generală a Acţionarilor a stabilit remuneraţia membrilor Consiliului de Administraţie la suma de 5.000 de lei net/an. Adunarea Generală a Acţionarilor a împuternicit Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Ciuceanu Valentin, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie, să semneze actul constitutiv actualizat al Five-Holding SA.
 
În anul fiscal 2015, firma cu 197 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 95.405.826 de lei şi un profit de 3.832.616 lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: 225 de salariaţi, cifră de afaceri de 100.812.904 lei şi profit de 6.461.135 de lei.
 
Citește și:

Autorizaţie de demolare pentru Five-Holding SA. Ce a pus la cale firma care deţine magazinul Brick din Constanţa

Schimbare de administratori la Five-Holding SA. Cine sunt nou-aleşii

 
Ansamblu de blocuri de şase şi şapte etaje. Five-Holding SA construieşte la halta Traian (document)

 
Five-Holding SA, un nou certificat de urbanism de la Primăria Constanţa. Este vorba despre o nouă investiţie imobiliară. Detalii

Five-Holding SA, o nouă investiţie imobiliară. Unde va fi realizată. Certificatul de urbanism, emis de Primăria Constanţa


Five-Holding SA, la o nouă investiţie imobiliară. Primăria Constanţa şi-a dat acordul

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii