Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Oceanic Auto SRL va construi o vilă turistică ecologică la Techirghiol

ro

19 Jan, 2017 00:00 2624 Marime text
În localitatea Techirghiol, o societate din Constanţa intenţionează să realizeze o investiţie imobiliară importantă. În acest sens, firma Oceanic Auto SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul „Construire vilă turistică P+2E, puţ alimentare apă, microstaţie de epurare, organizare de şantier, spaţii verzi şi împrejmuire“, care urmează să se construiască pe strada Moldovei nr. 21 din Techirghiol.
 
Investitorul doreşte construirea unei vile turistice cu regim de înălţime P+2E parţial, amplasarea unui puţ pentru alimentarea cu apă, amplasarea în limitele proprietăţii a unei microstaţii de epurare cu bazin vidanjabil, organizare de şantier, amenajarea spaţiilor verzi şi împrejmuirea terenului pe toate laturile. Realizarea obiectivului propus va veni în întâmpinarea turiştilor dornici de a petrece un sejur în staţiunea balneară Techirghiol sau pe litoralul Mării Negre.
 
Construcţia propusă va avea formă neregulată în plan, regim de înălţime parter, etaj 1 şi etaj 2 parţial şi funcţiunea de vilă turistică. Lungimea maximă a construcţiei va fi de 18,07 mp, iar lăţimea va fi de 12,50 mp. Înălţimea maximă a imobilului este de 8,27 m faţă de cota 0, care reprezintă cota finită a pardoselii de la nivelul parterului. Potrivit memoriului depus la APM, accesul la imobil se va face din strada Moldovei prin poarta pietonală şi poarta auto, iar clădirea este prevăzută cu trei locuri de parcare, dintre care unul pentru persoane cu dizabilităţi.

Capacitatea de cazare maximă a vilei este de opt persoane, imobilul fiind prevăzut cu două apartamente şi o cameră. Clădirea este compusă din următoarele spaţii: la parter - apartament cu dormitor, salon, hol şi baie, o cameră - dormitor cu grup sanitar, cameră tehnică şi salon, cu bucătărie şi vestibul, la etajul 1, apartament compus din dormitor, salon, hol şi baie şi oficiu cameristă, iar la etajul 2 parţial - cameră tehnică.
 
Apa necesară în timpul procesului de construcţie şi pe durata funcţionării clădirii va fi captată din puţ, energia solară va fi folosită pentru încălzirea apei calde menajere şi ca aport la căldură, iar energia extrasă din aer va fi utilizată pentru încălzirea clădirii prin intermediul pompelor de tip aer - apă.
 
Conform proiectului, suprafaţa construită propusă este de 155,18 mp, iar cea desfăşurată propusă este de 249,46 mp. Procentul de Ocupare a Terenului propus este de 20,69%, în timp ce Coeficientul de Utilizare a Terenului este de 0,332. Împrejmuirea propusă va avea lungimea totală de 110,01 m, iar 402 mp vor face parte din spaţiul verde al vilei.

Oceanic Auto, în datele Registrului Comerţului 

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma Oceanic Auto a fost înfiinţată în 2007 şi are sediul social în municipiul Constanţa, str. Răchitaşi nr. 95 BIS. Capitalul social este de 2.000 de lei, integral vărsat în 200 de părţi sociale, şi este deţinut de Ada Penco, născută pe 23.05.1975, ce are un aport la capital de 190 de lei, adică 9,5%, şi de Jelin Penco, născut pe 31.01.1974, cu un aport la capital de 1.810 lei, adică 90,5% din capital. Funcţia de administrator este ocupată de Jelin Penco şi Elena Monu, născută pe 5.02.1976. Firma se ocupă de întreţinerea şi repararea autovehiculelor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii