Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fermă de porci nouă la Negru Vodă. Cine este beneficiarul (document)

ro

31 Oct, 2018 00:00 3282 Marime text
Happy Farm CT SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa un memoriu de prezentare pentru procedura de evaluare a impactului asupra mediului aferentă proiectului de construire a unei ferme de porci în oraşul Negru Vodă.
 
Ferma va fi amplasată în oraşul Negru Vodă, aleea Platformei nr. 1, lot 5. Proiectul a fost întocmit pe baza temei-cadru elaborate de beneficiar, a particularităţilor terenului din punctul de vedere al vecinătăţilor şi al condiţiilor geotehnice. Construcţiile proiectate au destinaţia „fermă de porci“ şi se încadrează în categoria de importanţă „D”. Clasa de importanţă a construcţiei este clasa IV-a. Cota ±0,00 m a construcţiei, ce reprezintă cota la roşu a parterului halei, este cu +0,15 m deasupra cotei terenului amenajat.
 
Fermă de porci este compusă din: hală adăpost porci, linie de tăiere şi procesare carne porc cu fabricarea de produse din carne, un spaţiu anexă compus din magazin destinat comercializării cărnii de porc şi produselor provenite din procesarea cărnii, biroul şefului de fermă şi sală de mese; bucătăria furajeră reprezentată de moară pentru prepararea hranei animalelor şi 4 silozuri (2 de 150 mc şi 2 de 30 mc), construcţie necropsie, cântar rutier, fiind prevăzute construirea drumurilor/platformelor de incintă şi realizarea împrejmuirii incintei fermei.
 
Happy Farm CT SRL a luat fiinţă la începutul anului 2018, cu sediul social în Negru Vodă. Capitalul social al firmei este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părţi sociale, valoarea fiecăreia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator este Adrian-Iilie Vrejoiu. Potrivit Registrului Comerţului, domeniul principal de activitate este creşterea porcinelor.
 
În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza memoriul de prezentare depus de societate la APM Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii