Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fâneţe şi adăposturi pentru ovine, la Ciocârlia. Ce a solicitat de la Agenţia de Mediu firma Taur Dobrogean SRL

ro

28 Feb, 2020 00:00 3676 Marime text

Firma Taur Dobrogean SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru înfiinţarea de adăposturi ovine şi de fâneţe, în comuna Ciocârlia.


Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire adăposturi ovine şi fâneţe“, propus a fi amplasate în comuna Ciocârlia, intravilan, nr. cadastral 413, judeţul Constanţa. Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, judeţul Constanta. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.
 

Taur Dobrogean SRL, în datele Registrul Comerţului



Înfiinţată în anul 2019, firma are sediul în municipiul Constanţa şi provine din schimbarea sediului în alt judeţ. Capitalul social subscris, de 360 de lei, integral vărsat, este compus din 36 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Karazi Ghazwan este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de creşterea altor bovine.


În anul fiscal 2017, firma cu niciun salariat a raportat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 25.522 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 18.097 lei.


Citeşte şi:

PUD-ul iniţiat de Reinvent Development SRL pentru terenul situat lângă Biserica „Sfântul Nicolae“ din Constanţa, în consultare publică

O firmă din Năvodari doreşte să construiască mai multe locuinţe în nordul staţiunii Mamaia (document)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii