Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două imobile de patru etaje fiecare vor fi ridicate pe strada I.G. Duca din Constanţa

ro

27 Nov, 2019 00:00 1651 Marime text
  
În municipiul Constanta, strada I.G. Duca, va fi realizat un ansamblu rezidenţial, compus din două imobile de patru etaje, cu funcţiunea de locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter.
 
Sterică şi Luminiţa Halep vor ridica un ansamblu rezidenţial în municipiul Constanţa, strada I.G. Duca, nr. 9. În acest sens, au solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa emiterea acordului de mediu pentru proiectul: „Construire două imobile: Corp C1-S+P+2e+etaj 3 (retras) + etaj 4(retras)+etaj tehnic cu funcţiunea de locuinţe colective cu spaţiu comercial la parter şi corp C2+P+2e+etaj 3 (retras)+etaj 4 (retras)+etaj tehnic cu funcţiunea de locuinţe colective, împrejmuire teren”.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa. 
 
Citeşte şi:
 
Nicolae, fratele jucătoarei de tenis Simona Halep, investeşte într-un bloc de cinci etaje. Unde va fi situat. Date din proiect

PUZ-ul iniţiat de Simona Halep pentru blocul de pe strada Oneşti, la mâna Comisiei tehnice de urbanism şi amenajare a teritoriului (document)

Fratele Simonei Halep investeşte la Năvodari! Construieşte un bloc de cinci etaje

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii