Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dezbatere publică organizată de APM Constanţa pentru două blocuri de nouă etaje din Mamaia Nord

ro

22 Feb, 2018 00:00 2710 Marime text
 În oraşul Năvodari, pe bulevardul Mamaia Nord, lot 1/2+/2, urmează să fie ridicate două blocuri de nouă etaje fiecare.
 
În acest sens, Georgeta Pavel a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa raportul privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Construire trei imobile apart-hoteluri P+8E-9E parţial, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Investiţia va fi realizată în oraşul Năvodari, bulevardul Mamaia Nord, lot 1/2+/2. APM Constanţa poate emite sau respinge acordul de mediu.
 
Mai mult, pe data de 14 martie, ora 16.00, va avea loc o dezbatere publică, care va fi găzduită de Camping GPM Năvodari. Raportul depus de Georgeta Pavel poate fi consultat la sediul APM Constanţa, de pe strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. De asemenea, constănţenii pot depune la APM Constanţa eventualele sugestii şi observaţii.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Georgeta Pavel, născută pe 14.12.1956, este asociată în Hotel Central SA şi Job Expert SRL.
 

Job Expert SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2005, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Job Expert SRL este controlată de Georgeta Pavel, născută pe 14.12.1956, în Constanţa, cu 99% din capitalul social, şi Cornelius Pavel, născut pe 1.08.1954, în Constanţa, cu 1% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă cu închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Printre activităţile secundare se numără: activităţi de servicii anexe silviculturii; fabricarea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice; instalarea maşinilor şi a echipamentelor industriale; intermedieri în comerţul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile şi cu semifabricate; comerţ cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat; comerţ cu ridicata al florilor şi al plantelor; cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii; agenţii imobiliare; administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract; activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal; activităţi de consultanţă în domeniul relaţiilor publice şi al comunicării; activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice; activităţi de închiriere şi leasing cu autoturisme şi autovehicule rutiere uşoare; activităţi de închiriere şi leasing cu autovehicule rutiere grele; activităţi ale agenţiilor de plasare a forţei de muncă; activităţi de contractare, pe baze temporare, a personalului; servicii de furnizare şi management al forţei de muncă; activităţi de servicii suport combinate; activităţi de servicii suport pentru învăţământ.
 
În anul fiscal 2014, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 97.337 de lei şi un profit net de 7.915 lei. De asemenea, în anul fiscal 2015, firma a avut zero salariaţi, o cifră de afaceri de 94.702 lei şi un profit de 46.864 de lei. Situaţia financiară pe anul 2016 arată astfel: zero salariaţi, cifra de afaceri de 91.872 de lei şi un profit de zero lei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii