Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă în dosarul Beirut!

ro

25 Oct, 2019 00:00 2361 Marime text
Curtea de Apel Constanța a decis ca George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa (distrus de un incendiu, în data de 5 aprilie 2014), să rămână sub control judiciar. Decizia este definitivă și vizează un alt inculpat din prezenta cauză.
 

Iată decizia judecătorilor

 
„În baza art.362 alin.1,2 din Codul de procedură penală raportat la art.208 alin.5 Cod procedură penală Constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar faţă de inculpaţii Karam George şi Pavel Constantin. Menţine măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpaţii inculpaţii Karam George şi Pavel Constantin începând de la data de 23 octombrie 2019, măsură ce urmează a fi verificată până la data de 21 decembrie 2019. Conform art.400 alin. 3 din Codul de procedură penală, minuta s-a întocmit în 2 exemplare. Definitivă“.
 
Judecătorii de la Curtea de Apel Constanţa se vor pronunța în apelul dosarului pentru data de 7 noiembrie.
 
În primă instanță, George Karam, fostul patron al restaurantului Beirut din Constanţa, a fost condamnat, în primă instanţă, la zece ani de detenţie.
 
Amintim că restaurantul Beirut a fost distrus de un incendiu, în data de 5 aprilie 2014. Atunci şi-au pierdut viaţa Ioana Nicoleta Cengher, Mihaela Tucă şi Nicoleta Vasiliţeanu. În ceea ce priveşte partea civilă, Judecătoria Constanţa a acordat în primă instanţă despăgubiri de aproape opt milioane de euro, ceea ce reprezintă o premieră în Justiţia din Constanţa, având în vedere că infracţiunile sunt din culpă.
 
Citește și
 
Pompierii care au intervenit la incendiu au primit NUP Dosarul Beirut a ajuns la final! Judecătorii anunţă azi soluţia definitivă

Astăzi se aşteaptă pronunţarea în dosarul Beirut! Pompierii, încurcaţi de cei care și-au parcat mașinile „după ureche“

Slujbă de pomenire în faţa fostului restaurant Beirut. Au trecut cinci ani de la moartea celor trei fete în incendiu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii