Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cele sfinte, la imobiliare şi turism Preotul paroh al Bisericii „Bunavestire” din Năvodari ridică un bloc de patru etaje

ro

07 Nov, 2016 00:00 12989 Marime text
Andrei Salomia şi Valentina Savu SalomiaMircea-Dumitru Savu şi Carmen-Maria Savu au depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil P+4 - locuinţe colective cu agenţie de turism la parter“, care va fi dezvoltat în Năvodari, sola 29, parcela A158/5, trup 6 (D), lot 1/3/1/1. În ceea ce îl priveşte pe investitorul Andrei Salomia, acesta este preot paroh la Biserica „Bunavestire” din Năvodari.
 
Terenul studiat este în proprietatea lui Mircea-Dumitru Savu şi a lui Carmen-Maria Savu, în conformitate cu actele anexate. Pe teren se propune imobilul P+4E - locuinţe colective cu agenţie de turism la parter. Imobilul propus va avea o suprafaţă construită de 272 mp, regim de înălţime P+4 şi următoarele compartimentări: parterul va cuprinde o agenţie de turism, trei apartamente de două camere şi o garsonieră, iar etajele 1-4 vor cuprinde patru apartamente de două camere, o garsonieră, scară şi lift. Acoperişul va fi de tip terasă.
 
Construcţia va avea structură de beton armat - stâlpi şi grinzi, iar zidăria va fi din caramidă/BCA. Clădirea va fi îmbrăcată pe exterior cu un strat de 5 cm de polistiren expandat, peste care se aplică tencuială decorativă, vopsea decorativă de exterior sau placaje de granit, piatră sau cărămidă. De asemenea, au fost amenajate nouă locuri de parcare în limita terenului studiat (lot 1/3/1/1) şi zece locuri de parcare pe terenul concesionat (lot 1/2/1/1/2/2), reprezentând totalul de 19 locuri de parcare asigurate.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Moraru 12 Jan, 2018 01:53 Si la ce va servi clădirea aceasta, dupa ce-i va fi terminată construcția, mai exact?