Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De ce a solicitat Dedeman SRL acord de mediu de la APM Constanţa (document)

ro

08 Dec, 2017 00:00 2614 Marime text
Dedeman SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Execuţie foraj pentru alimentare cu apă din subteran a magazinului Dedeman Lazu“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Societatea Dedeman SRL Bacău are în exploatare un magazin pentru mărfuri nealimentare, în special materiale de construcţii, în localitatea Lazu. Pentru asigurarea apei necesare pentru udat spaţii verzi din incinta magazinului şi pentru nevoi gospodăreşti ale magazinului (spălat şi stropit platformele circulate), SC Dedeman SRL Bacău a solicitat întocmirea unui studiu hidrogeologic, în vederea execuţiei unui foraj, urmând ca, după execuţia acestuia, să se întocmească documentaţia pentru echiparea forajului şi pentru restul lucrărilor de alimentare cu apă (staţie de hidrofor, reţea de distribuţie pentru spaţii verzi şi pentru nevoi gospodăreşti).
 
Investiţia proiectată are drept scop asigurarea unei surse de apă proprii pentru alimentarea cu apă necesară acoperirii nevoilor gospodăreşti ale magazinului, în special pentru udat spaţii verzi din incintă, stropit şi spălat platforme betonate şi căi de acces, în vederea asigurării unui mediu curat în incintă şi în zonă. Lucrările proiectate se referă numai la execuţia forajelor. După execuţia acestora, în funcţie de rezultatele obţinute, se va realiza, pe baza unei alte documentaţii, modul de echipare a acestora şi se vor efectua restul lucrărilor ce compun sistemul de alimentare cu apă pentru nevoile gospodăreşti ale magazinului. Pentru acoperirea necesarului de apă solicitat de magazinul Dedeman Agigea, se propune executarea unui foraj de explorare - exploatare cu adâncimea de 60 m, având ca obiectiv captarea apelor subterane.

Despre Dedeman SRL

Societatea Dedeman SRL a fost înmatriculată în anul 1992 şi are sediul social în municipiul Bacău. Capitalul social subscris, de 800.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 80.000.000 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt: Adrian Pavăl, născut pe 23.09.1968, în comuna Bogdăneşti, Suceava, cu 40% din capitalul social, şi Dragoş Pavăl, născut pe 22.06.1966, în Fălticeni, Suceava, cu 60% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii societăţii, care desfăşoară activităţi de comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate.
 
Potrivit rezultatelor prezentate de Ministerul Finanţelor Publice, Dedeman SRL a declarat o cifră de afaceri de 4.361.619.720 de lei şi un profit de 563.025.627 de lei. În anul 2015, Dedeman SRL a avut 7.656 de angajaţi.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta documentaţia depusă de Dedeman SRL la APM Constanţa

Citeşte şi:

Dedeman face un centru logistic la Techirghiol. Unde va fi amplasat (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii