Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crama Noblesse SRL demolează mai multe imobile la Cernavodă. Construcţiile vizate ocupă peste 27.000 mp

ro

23 Jul, 2016 00:00 4123 Marime text
Crama Noblesse SRL intenţionează să desfiinţeze construcţiile şi instalaţiile nefuncţionale, pe care le are în patrimoniu, de la Cernavodă, fosta Bază de recepţie cerealieră Cernavodă „A“.
 

În acest sens, societatea Crama Noblesse SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul proiectului „Desfiinţare Imobile C1, C2, C3, C4, C5, C6, C9, C10, C11 - Construcţii Anexe“, în vedera obţinerii acordului de mediu.
 
Reprezentanţii firmei informează că, în prezent, activitatea obiectivelor este sistată, clădirile prezentând semne reale de degradare majoră, de aceea lucrările de demolare vor fi executate în vederea eliberării amplasamentului pentru noi destinaţii.
 
Construcţiile vizate ocupă o suprafaţă de 27.166,17 mp, teren aflat în proprietatea SC Crama Noblesse SRL.
 
Potrivit memoriului depus la APM Constanţa, lucrările de demolare vor cuprinde următoarele operaţiuni: deconectarea de la reţeaua de energie electrică a construcţiilor prevăzute pentru demolare; demolarea construcţiilor vizate; dezafectarea reţelelor de alimentare cu apă; transportul molozului către spaţii special amenajate şi predarea materialului valorificabil. Totodată, se mai indică în acte că dezafectarea obiectivelor se va realiza de către societăţi specializate privind demolarea construcţiilor si instalaţiilor aferente.

Despre SC Crama Noblesse SRL

Din informaţiile Registrului Comerţului reiese că societatea a fost înfiinţată în anul 2012 şi îşi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Interioară, nr. 3, Birou Comercial C2. Capitalul social, integral vărsat, este în valoare de 1000 de lei, constituit din 100 de părţi sociale. Firma are doi asociaţi: Iani Cîju, născut la data de 13 august 1977, municipiul Medgidia, Constanţa, cu un aport la capital de 150 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 15%/15%, şi Zoe Ghiuri, născut la data de 26 martie 1975, comuna Stejaru, Tulcea, cu un aport la capital de 850 de lei şi cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 85%/85%. Iani Cîju mai este asociat şi în firma Clever Brands International SRL, iar numele partenerului său de afaceri, Zeo Ghiuri, figurează în alte patru societăţi: SC Intensiv Group SRL, Sorla M & D SRL, SC Sunrise Tours SRL, SC Underground Club SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii