Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:56 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă dezvoltarea în zona Năvodari - Mamaia Nord! Se mai ridică un bloc de patru etaje

ro

28 Sep, 2016 00:00 2447 Marime text
Dezvoltarea oraşului Năvodari şi potenţialul turistic pe care îl are zona îi atrage pe tot mai mulţi investitori care îşi doresc să construiască blocuri de locuinţe. Recent, un om de afaceri constănţean a depus actele necesare pentru a demara proiectul „Construire imobil locuinţe colective P+4E cu garaj la parter şi împrejmuire teren”. Investiţia ar urma să fie realizată la Năvodari, zona Mamaia Nord, strada trup 6 (D), lot 1/2/1/1/2/1/1.
 
În acest sens, investitorul Decebal Tapangea a depus actele necesare la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, în vederea obţinerii acordului de mediu.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Decebal Tapangea este asociat în mai multe societăţi comerciale. Astfel, acesta face parte din SC Absolut Developments SRL şi Casa de Expediţii „Phoenix” SA, ambele aflate în funcţiune, unde Tapangea îndeplineşte şi funcţia de administrator. De asemenea, el figurează ca asociat şi în alte două societăţi radiate în prezent: Decar R L SRL şi Centes SA, în prima având şi funcţia de administrator, arată Registrul Comerţului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii