Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare publică Cum pot influenţa constănţenii construcţia unui bloc de şase etaje pe bulevardul Mamaia

ro

10 Jun, 2016 00:00 3286 Marime text


Societatea SC D&D Imobil Construct SRL, controlată de Constantin Nicioală, este iniţiatoarea unui Plan Urbanistic de Detaliu pentru „Imobil 3 S+P+6E - spaţiu comercial la parter şi apartamente de locuit la etaje“, care va fi edificat în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 151.
 
Reamintim că Primăria municipiului Constanţa a emis, pe data de 20 aprilie 2016, Certificatul de Urbanism nr. 1435 pentru SC D&D Imobil Construct SRL, constând în „Elaborare Plan Urbanistic de Detaliu pentru construire imobil 3 S+P+6E, spaţiu comercial la parter şi apartamente la etajele superioare“, pe bulevardul Mamaia nr. 151.
 
În acest sens, va avea loc o consultare publică asupra propunerilor preliminare pentru Planul Urbanistic de Detaliu al respectivului imobil. Constănţenii sunt invitaţi să transmită observaţii şi propuneri asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei municipiului Constanţa, în perioada 8 - 23 iunie, între orele 8.00 şi 16.00.

Despre D&D Imobil Construct SRL

Potrivit Registrului Comerţului, firma are sediul social în comuna Baia, judeţul Tulcea, şi a fost înfiinţată în anul 2008. Capitalul social subscris, de 600 de lei, integral vărsat, este compus din 60 de părţi sociale. Asociat unic al societăţii este Constantin Nicioală, născut în 18.04.1980, în Baia, Tulcea. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară“.
 
Citeşte şi Bloc de şase etaje pe bulevardul Mamaia, realizat de D&D Imobil Construct SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii