Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Clădire de şase etaje pe bulevardul Aurel Vlaicu. Cui aparţine

ro

21 Mar, 2018 00:00 2100 Marime text
Societatea Radu Imob Construct SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 19 martie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 1198, care presupune ridicarea unui bloc de şase etaje, pe bulevardul Aurel Vlaicu.
 
Mai exact, documentul certifică următoarele: „Construire imobil S+P+6e+etaj tehnic, locuinţe colective, împrejmuire teren şi organizare de şantier“. Investiţia va fi realizată pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 572/1/3 din municipiul Constanţa.
 

Radu Imob Construct SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2015, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Dorin Mihai Ciocan este asociat unic şi administrator. Radu Imob Construct SRL desfăşoară lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Printre activităţile secundare se numără: administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract, agenţii imobiliare, închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii, alte lucrări de finisare, lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri, lucrări de pardosire şi placare a pereţilor, lucrări de tâmplărie şi dulgherie, lucrări de ipsoserie
alte lucrări de instalaţii pentru construcţii, lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii, lucrări de pregătire a terenului, lucrări de demolare a construcţiilor, lucrări de construcţie a altor proiecte inginereşti, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii, lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide, dezvoltare (promovare) imobiliară, lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale şi altele. În anul fiscal 2015, firma cu un singur salariat a avut o cifră de afaceri de zero lei şi un profit de zero lei.
 
De asemenea, în anul fiscal 2016, societatea a avut doi salariaţi, o cifră de afaceri şi un profit de zero lei. Reamintim că, în octombrie 2016, Dorin Mihai Ciocan, asociat unic în societatea Radu Imob Construct SRL, şi-a anunţat intenţia de a ridica un bloc de două etaje pe strada Muncel nr. 40C din municipiul Constanţa. În acest sens, a obţinut de la Primăria Constanţa, pe data de 20 octombrie 2016, Autorizaţia de construire nr. 1625 pentru „Construire imobil D+P+2e locuinţe colective, împrejmuire lot“.
 
Citeşte şi:
 
Înfiinţată anul trecut, societatea Radu Imob Construct SRL investeşte într-un bloc de două etaje
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii