Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul judeţean Sorin Mocianu solicită acord de mediu pentru blocul de pe strada Ion Corvin

ro

28 May, 2016 00:00 3048 Marime text
Consilierul judeţean Sorin Mocianu a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire imobil D+P+4E - scara A + B cu parcare auto la demisol şi locuinţe colective la parter şi etajele 1-4“, în vederea obţinerii acordului de mediu.
  
Viitoarea investiţie va fi ridicată pe strada Ion Corvin nr. 41. Pe data de 19 februarie 2016, Primăria Constanţa a emis certificat de urbanism pentru „Construire imobil D+P+4E, Scara A+B cu parcare auto la demisol şi locuinţe colective la parter şi etajele 1-4“, solicitat de Sorin Mocianu.
 
Potrivit memoriului depus la APM Constanţa, imobilul va cuprinde: la demisol - un spaţiu necompartimentat pentru parcări auto; la parter - trei unităţi de cazare tip apartamente cu patru, trei şi două camere şi sediu administraţie; la etajele 1-4 - câte patru unităţi de cazare fiecare, dintre care două unităţi de cazare tip apartament cu patru camere şi două unităţi de cazare tip apartament cu două camere.
 
Sorin Mocianu este cunoscut în municipiul
Constanţa ca fiind administratorul SC Cin-Cin SRL. Investitorul propune următoarea soluţie constructivă: fundaţie pe talpă din beton simplu şi grinzi din beton armat la partea superioară, fundaţie pe un pat de piatră spartă cu grosimea de un metru, pentru infrastructură.
 
Terenul pe care va fi ridicat blocul are o suprafaţă de 839,40 mp. Investitorul propune o suprafaţă construită de 452,50 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 2.262,5 mp. Terenul cu număr cadastral 19216 este situat în cartierul Coiciu.

Citeşte şi

Ce va face consilierul judeţean Sorin Mocianu cu terenul de pe strada Ion Corvin (galerie foto)
 
Pizzeria Cin-Cin va avea spaţii de cazare Consilierul judeţean Sorin Mocianu, undă verde de la Decebal Făgădău
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii