Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complex sportiv în comuna Tuzla. Viceprimarul Constantin Ban, detalii despre viitoarea investiţie (galerie foto)

ro

22 Mar, 2018 00:00 5938 Marime text
Locuitorii comunei Tuzla vor avea parte de o bază sportivă, care va fi dotată cu tot ce este necesar. În acest sens, autoritatea publică locală a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul proiectului „PUZ - Construire complex sportiv“, propus a fi amplasat în Tuzla, strada Nicolae Tonitza, zona Castel de Apă Sud.
 
Primăria Comunei Tuzla solicită de la Agenţia de Mediu din Constanţa aviz de mediu pentru avizarea Planului Urbanistic Zonal - stabilire indicatori urbanistici/reglementări, zona delimitată de strada UTR E6, stradă proiectată la est, limită intravilan - la sud şi linie CF - la vest, zona cuprinsă de reglementările P2 din PUG Tuzla, în vederea construirii unui complex sportiv, situat pe strada Nicolae Tonitza - zona Castel de Apă Sud. Observaţiile publicului se primesc în scris la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 8.00 şi 16.00.
 
„Complexul sportiv va fi realizat din fonduri proprii, din excedentul anului trecut. Estimăm costuri cuprinse între 150.000 - 200.000 de euro. Complexul va fi construit pe o suprafaţă de 5.500 mp. Va avea un teren de fotbal cu dimensiuni omologabile şi mai multe terenuri mic de volei, handbal şi tenis“, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, viceprimarul localităţii Tuzla, Constantin Ban.
 
De asemenea, autoritatea publică locală a finalizat proiectul care prevede înfiinţarea unei baze sportive mult mai mari, care va ocupa 2,5 hectare. Acest proiect urmează să fie depus, pentru obţinerea finanţării, la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
 
„Până atunci, am decis să facem acest complex sportiv mai mic, pentru a nu priva locuitorii comunei de sport“, a conchis viceprimarul Constantin Ban.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ciprian 25 Mar, 2018 01:32 Foarte bine. Este necesar pentru dezvoltarea copiilor