Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colonial Servicii SRL vrea să ridice un bloc de cinci etaje în Eforie Nord

ro

08 Nov, 2017 00:00 3418 Marime text
SC Colonial Servicii SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire clădire cu locuinţe de vacanţă P+4e+5r - amenajare teren cu locuri de parcare; împrejmuire“, în vederea eliberării acordului de mediu.
 
Investiţia va fi realizată în Eforie Nord. Terenul de amplasament al obiectivului analizat este deţinut de Gelu Tulea şi Anişoara-Elena Tulea şi este situat în judeţul Eforie Nord, zona PUZ Griviţa Sind, lot 23+lot 25. Suprafaţa terenului este de 901 mp.
 
Investitorul propune ridicarea unui bloc cu destinaţia locuinţe de vacanţă. În total, se vor amenaja două apartamente cu suprafaţa de 46 mp, dar şi 54 de garsoniere, cu o suprafaţă de 27 mp. Structura de rezistenţă propusă a imobilului este din cadre de beton armat, cu planşee din beton armat pe fundaţii continue. Închiderile exterioare sunt propuse a se realiza din zidărie de BCA termoizolată la exterior cu polistiren expandat de 10 cm. Acoperişul va fi de tip terasă necirculabilă termoizolată şi hidroizolată. Finisajele exterioare vor fi tip tencuială simplă, tencuială decorativă Alb RAL 9003. Tâmplăria va fi din PVC cu geam termoizolant.
 
În scopul asigurării necesarului de locuri de parcare, se propune amenajarea unui spaţiu destinat parcării de autovehicule, la nivelul parterului. În total, se vor amenaja 26 de locuri de parcare. De asemenea, investitorul propune amenajarea de spaţii verzi cu nouă arbori şi pavaj eco paving.

Despre Colonial Servicii SRL 

Firma a fost înfiinţată în anul 2003 şi are sediul social în Eforie Nord. Capitalul social subscris, de 159.900 de lei, integral vărsat, este compus din 15.990 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Dan Romeo Stupar, născut pe 5.05.1962, în Constanţa, este asociat unic şi administrator. Colonial Servicii SRL se ocupă de intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii