Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clădire de opt etaje din Mamaia, supraetajată de Global Building Investment SRL

ro

21 Mar, 2018 00:00 2994 Marime text
Un imobil de opt etaje, ridicat de Global Building Investment SRL în staţiunea Mamaia, careul D1, lot 3 + lot 3, va fi supraetajat.
 
Societatea Global Building Investment SRL, prin Valentin Emanuel Tucan, a solicitat şi a obţinut, pe data de 19 martie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 1199, pentru „Modificare proiect «Construire imobil P+6-8e apartamente de vacanţă cu parcare la parter» prin supraetajare cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirii, conform prevederilor Legii nr. 50/1991“, realizat în staţiunea Mamaia, careul D1, lot 3 + lot 3.
 

Date oficiale despre Global Building Investment SA

 
Potrivit Registrului Comerţului, Global Building Investment SA a fost înfiinţată în 2017 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 1.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 10.000 lei. Compania este controlată de Valentin-Emanuel Tucan, născut pe 29.07.1983, în Constanţa, cu 50% din capitalul social, Vasilică Ivan, născut pe 30.11.1973, în Constanţa, cu 1% din capitalul social, şi Andreea-Florentina Munteanu, născută pe 30.10.1990, în Constanţa, cu 49% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Valentin-Emanuel Tucan. Cenzorii/auditorii firmei sunt Magdalena Văsii, Georgeta Tohăneanu şi Maria Perianu.
 
Printre activităţile secundare se numără: cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii dezvoltare (promovare) imobiliară, intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii, comerţ cu ridicata nespecializat, comerţ cu amănuntul al echipamentelor sportive, în magazine specializate, depozitări, închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate, comerţ cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă şi al celor pentru vopsit, în magazine specializate, comerţ cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire, comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare şi altele.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii